Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Hvad giver man i studentergave til ham?

Hvad giver man i studentergave til ham?

May 30, 2018 | Inspiration

Vi træder snart ind i juni, som er måneden hvor årets studenter springer ud. Det skal naturligvis fejres med fest og farver og ikke mindst gode gaver. Men hvad giver man lige i studentergave til ham? De fleste mænd sætter måske i højere grad pris på gaver, der ikke indeholder blomster, men uanset, så har vi helt sikkert gaven til den mandlige student.
 

Se her gaveideer til årets kvindelige studenter
 

Studenterdekoration med specialøl

Ølpakke med blå studenterdekoration
En oplagt gaveidé til studenten er en dekoration med tilhørende specialøl. Så er der lidt pænt til bordet og lidt lækkert at drikke. Dekorationen er lavet af årstidens blomster i matchende farve til huen, der sættes i dekorationen, som et symbol på at studenterhuen er kommet på hovedet. De fleste sætter pris på en god specialøl, så hvis du ved at han elsker specialøl, så vælg denne gave.
 

Rødvin i fin æske

2 flasker vin pyntet med rød rose
Et par flasker rødvin er en god gave i sig selv, men også som et supplement til en anden gave. Er han til rødvin, så vælg denne studentergave, der indeholder udsøgt rødvin, som er pyntet fint med blomster og sat i en gavekasse.
Du kan justere prisen, så gaven kommer til at indeholde flere flasker – det er op til dig.
 

En festlig gavepakke til studenten

Rød rose i vase, vin og chokolade
En rigtig studentergave med en rose med en studenterhue på, i den farve du vælger. Derudover er der en flot vase med til rosen, udsøgt chokolade og ikke mindst lidt lækkert at skåle i, i form af mousserende vin. Så kan festen blive skudt i gang. Denne gave vil passe fint på gavebordet til studenterfesten.
 

Chokolade til ham, der elsker lidt sødt til ganen

Chokolade pyntet med blomst
En fin lille gave, som består af en æske eksklusiv chokolade, der er pyntet med en enkelt blomst. Bestil denne gave til ham, der ikke kan undvære chokolade og sætter pris på kvalitetschokolade. Tilkøb evt. et par specialøl, så der også er lidt at skåle i.
 

Gavekassen til ham, der sætter pris på specialøl

Kurv med 5 specialøl pyntet med solsikker
Vi har efterhånden nævnt specialøl en del gange som en oplagt gaveidé, men det er også populære gaver – specielt til ham. I denne gavekasse er der kun specialøl, og du kan selv vælge hvor mange specialøl gavekassen skal indeholde.
Bestil gavekassen i dag, så sørger vi levering den dato hvor studenterfesten skal holdes eller måske den da vognkørslen begynder.

 

Har du brug for flere gaveideer, så læs her og find mere inspiration.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.