Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Find den helt rigtige gave til årets student

Find den helt rigtige gave til årets student

Jun 19, 2023 | Inspiration

Tiden for studenterhuer, champagne og studenterfester nærmer sig. Det skal selvfølgelig fejres med studentergaver på studenterbordet. Men hvad er det så lige, du skal finde på at give i gave?

Få inspiration til at vælge den helt rigtige gave til årets student.

 

Fejr tre års uddannelse med studentergaver

I tre år har studenterne nu gået på en ungdomsuddannelse og kan endeligt sætte den fine studenterhue på hovedet og holde lidt fri fra eksamensforberedelser og eksamener. Nu står den nærmeste tid på dansk studenterkørsel i flotte dekorerede studentervogne og lastbiler rundt i hele landet. Det er skønt at blive student og det er en særlig tid, der selvfølgelig skal fejres med fine studentergaver.

 

Giv en rød langstilket studenterrose som studentergave

Langstilket rød roser pakket i cellofan.

Det oplagte er naturligvis studenterroser, der fås i forskellige farver som rød, hvid og blå.

Her på shoppen kan du finde den klassiske røde langstilkede studenterrose, som pakkes fint ind med vand til stilken, så den står og blomstrer fint i flere dage.

 

Men hvad skal man nu lige finde på at give i gave til den kære student?

Uanset huens farver, så skal det helt sikkert fejres at studenterhuen endelig sidder på hovedet og der ikke længere skal svedes over eksamenslæsning og karakterræs.

 

De unge mennesker kan have mange gaveønsker, og det kan derfor være en udfordring at finde den helt rigtige gave til studenten. Nogle er måske flyttet hjemmefra og vil sættes pris på gaver der passer til indretningen af studenterboligen. Andre bor stadigvæk hjemme ved mor og far, og er måske snart på vej ud på sit livs rejse og sætter pris på noget helt andet.

 

Selvom de unge mennesker er forskellige har vi her samlet de 6 mest populære gaveideer til årets studenter.

 

1. En blomstrende personlig gave

En personlig studentergave kunne være en buket bundet af studentens yndlingsblomster. Det kunne fx være denne buket med de skønneste bonderoser i skønne varme farver der matcher perfekt til studenten, der har fået en rød studenterhue på.

Buket i fersken, creme og røde nuancer. Indeholder bonderoser, gerbera, hortensia, alstroemeria og eucalyptus.
 

2. En sommerlig grøftekantsbuket til studenten

En grøftekantsbuket er også et oplagt valg til studenten, der elsker sæsonens blomster.

Sommerlig buket af grøftekantsblomster i lilla og lyserøde farver.
Den er bundet af sommerens blomster i forskellige glade farver og den har et luftig udtryk. Den passer lige til årstiden og vil minde studenten om den tid vi går i møde – sommer, sol og en ny tid med nye udfordringer.

 

3. Smagfuld forkælelse til studenten i stedet for kun studenter blomster

Et oplagt valg som studentergave, er en gavekasse med forskellige lækkerier såsom vin, snacks, en flot buket, og chokolade. Bestil denne gavekasse, der egner sig rigtig fint til studenterfesten

En stor sort gavekasse med buket, tre vinflasker, snacks og forskellig chokolade.Krydder eventuelt gavekassen med et gavekort til et wellness-ophold eller en anden oplevelsesgave for at give den ultimative forkælelsesgave, som enhver student vil sætte pris på. Så er sommerferien sparket godt i gang og der er en oplevelse at se frem til som nyudklækket student.

 

4. Skål i skønne drikkevarer til studenterfesten

Til de fleste studenterfester bliver der serveret mange forskellige drikkevarer. Det er derfor oplagt at vælge en gave, der indeholder studentens yndlingsdrik. Det kunne være specialøl og derfor har vi sammensat en rigtig flot gavekasse der indeholder specialøl.

 

Du kan vælge denne gavekasse og justere prisen, så den passer til dit gavebudget. Så laver vi en gavekasse med specialøl og lækker konfekture, der matcher prisen og pakker gaven festligt ind.

Sort gavekasse med specialøl, chokolade og karameller.

 

5. Den moderne gavekasse uden alkohol

Flere og flere bryder sig ikke om at drikke alkohol. Derfor har vi valgt at sammensætte en alkoholfri gavekasse, der er perfekt at give til studenten, som ikke rører alkohol, men i stedet sætter pris på andre lækkerier. 

Sort gavekasse med forskelligt chokolade og lækkerier.

Køb denne fine gavekasse uden alkohol og få den leveret direkte til studenterfesten.

 

6. Trendy blomsterdekoration til studenten

I denne tid er hatteæskerne meget trendy og derfor har vi udviddet sortimentet af hatteæsker med nogle i studentertema.

 

Herunder kan du se de to mest populære.

 

Den ene er med blomster i rød og hvid hvori der er sat en studenterhue med rødt bånd.

En rund hatteæske i naturfarve med en blomsterdekoration af hvide og røde blomster + en rød studenterhue.

Den anden af de populære hatteæsker er med blå og hvide blomster hvori studenterhuen har blå bånd, der matcher blomsterne rigtig flot.Rund hatteæske i naturfarve med hvide og blå blomster i dekorationen + en studenterhue med blåt bånd.Vi har sammensat flere hatteæsker med studentertema og andre der er sammensat af sæsonens blomster.

Du kan se alle de fine hatteæsker her.

 

Bonus gaveidé: Studentergaven der kan bruges til at glæde andre

Som nyudklækket student er det måske ikke bankkontoen, der bugner med kontanter. Derfor er en rigtig god gaveidé et gavekort til www.bloomit.dk. På den måde kan studenten købe en gave til sig selv eller én han eller hun har kær.

 

Du kan købe et gavekort til Bloomit her.
 

 

Står du og skal holde studenterfest? Se her 4 forskellige måder at anvende blomster til fest.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste tips, gode tilbud, konkurrencer og særlige tilbud kun til dig, der er tilmeldt vores nyhedsbrev.