Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Fødselsdag - fejr dagen med blomster med Bloomit

Fødselsdag - fejr dagen med blomster med Bloomit

Jan 23, 2017 | Vi guider

Når der er fødselsdag, så fejrer vi det altid med gaver og smukke blomster. Mangler du gaveideer til den næste fødselsdag, du skal til, så læs her vores bud på oplagte blomstergaver og gavekurve.

 

Fødselsdagsgaver til hende

De fleste kvinder sætter pris på at modtage blomster, uanset om der er fødselsdag eller ej. Der kan være forskel på den buket du skal vælge, alt efter om den skal foræres til en yngre kvinde eller en ældre kvinde. Her vil vi vise de mest populære buketter, som gives i anledning af fødselsdag. Derudover viser vi også et par oplagte gaveideer inden for gavekurve.

 

En feminin buket i lyserøde nuancer

en flot buket

En af vores mest populære buketter er denne smukke, feminine buket i lyserøde nuancer. Giv den til din mor eller søde veninde i anledning af hendes fødselsdag.
Bestil en lav og tæt lyserød buket.

 

En fødselsdagsbuket til mormor eller farmor

fødselsdagsbuket

Har mormor eller farmor fødselsdag, så send hende en festlig fødselsdagsbuket med god volumen og farver som det danske flag. Buketten pyntes med små danske flag, som sætter prikken over i’et.
Bestil en høj og luftig fødselsdagsbuket.

 

Blomster, vin og chokolade på fødselsdagen

vin og chokolade med blomsterne

Har du lyst til at tilføje lidt lækkert til blomsterne, så vælg dette gavesæt, der består af en smuk buket roser, en flaske mousserende vin og eksklusiv chokolade. Du kan selv justere prisen, så den passer til det, du ønsker at give for.
Bestil buket, mousserende vin og eksklusiv chokolade som fødselsdagsgave.

 

Fødselsdagsgaver til ham

Det er knap så populært at give mænd blomster, men vi vil alligevel komme med vores anbefaling af buketter til både den yngre og ældre mand. Vi ved af erfaring, at de kære mænd faktisk bliver glade for at modtage blomster. Så ved du, at han også kan lide et godt glas vin eller et stykke god chokolade, så vælg en buket med tilhørende vin og chokolade. Vi pakker det flot ind til en samlet fødselsdagsgave.

 

Ønsk tillykke med en klassisk fødselsdagsbuket

farverig fødselsdagsbuket

Et oplagt valg er en buket i røde og hvide farver, som er pyntet med små danske flag. Så bliver det ikke mere fødselsdagsagtigt.
Bestil fødselsdagsbuketten.

 

Spred varme på din fars eller svigerfars fødselsdag

spred varme

En varm buket i anledning af fødselsdag. Forær den gerne sammen med en æske lækker chokolade til ham, der har en sød tand.  
Bestil en varm buket i anledning af fødselsdag.

 

Fødselsdagsgaven til ham der kan lide specialøl

øl i gavekasse

Skal det være noget andet end en buket, så glæd ham med en gavekurv, der indeholder specialøl, chokolade og lækker lakrids.
Send en gavekasse til ham med øl, lakrids og chokolade.