Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Vinterbuketter og vinterblomster

Vinterblomster med årstidens favoritter

Send en buket blomster i den kolde vintertid sammen med din personlige hilsen – det spreder varme og glæde. Blomsterne her tager udgangspunkt i vinterblomster.

Se det store udvalg af blomster, buketter og gavekurve, og bestil online, hurtigt og nemt.

Vi tilbyder levering i hele Danmark og leverer direkte til modtageren på både privat- og erhvervsadresser.

Filter

Forkæl dine nærmeste med en vinterbuket i en kold tid

Måske har du tænkt på at glæde nogen du kender, i løbet af vinteren, med en lille hilsen. Det behøver hverken være besværligt eller dyrt at forkæle dine nærmeste.

Hos os finder du et stort udvalg af sæsonblomster og om vinteren findes der virkelig mange fine vinterblomster, der er perfekte at binde sammen til en smuk vinterbuket. Udvalget her på siden tager derfor udgangspunkt i vinterens favoritblomster.
 

Vinterbuketter forsøder tilværelsen

I vintermånederne varmer en buket eller en blomsterdekoration særligt. Udenfor er alt i dvale, så derfor er årstiden rigtig god at sende blomsterhilsner på. Blomsterne kan afspejle den nøgne og kolde natur i sarte og hvide nuancer eller der kan skrues op for farverne, så blomsterhilsenen står i kontrast til sæsonen. Alt sammen er det noget vi som blomsterdekoratører sætter en ære i at kreere.

Send en buket friske blomster hjem til dig selv eller nogen, du holder af og forsød tilværelsen. Man bliver bare så glad af at have friske blomster stående og i en kold tid hvor alting udendørs er gråt og brunt, kan du sætte kulør på med blomster i friske farver.
 

Kig på noget smukt i de mange indetimer

Vi opholder os rigtig meget indendøre i vinterhalvåret og der er det bare så vigtigt, at det indemiljø vi befinder os i, det er rart at være i. Friske blomster bidrager til en skøn atmosfære i det rum, hvor de står og pryder. Vinterblomster kan i den grad være med til at gøre indetimerne mere farvefyldte og skønne. Blomster kan også bidrage med en varm stemning som mange af os påskønner når det er koldt udendørs.

 

Bestil en smuk vinterbuket i dag, så sørger vi for at buketten bliver leveret direkte hjem til dig, så du kan få noget smukt at kigge på i de mange indetimer.

 

Vi har et stort udvalg af blomster til vinteren

Hos os finder du et stort udvalg af forskellige typer buketter med forskellige vinterblomster. Bl.a. Tulipaner, Amaryllis, Franske anemoner, Hyacinter, Ranunkler, Voksblomst, Juleroser mv.

 

Der gjort en dyd ud af at sammensætte blomsterne så de komplimenterer hinanden bedst. Den enkelte blomsterdekoratør vil sammensætte buketterne ud fra billederne så godt som muligt ud fra deres blomstersortiment.

 

Er du mere til det enkle look, så vælg blandt vores buketter, der bindes af en type blomster.

Vi binder ’rene’ buketter af fx Tulipaner, Franske anemoner og Ranunkler. Særligt tulipanerne er populære i vintermånederne. Måske er de også noget for dig eller

 

Her på siden, finder du et udpluk af de binderier, der passer til vinterens blomsterudvalg. Lad dig inspirere og vælg din vinter blomsterhilsen ud fra billederne.

 

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU