Bloomit

Det er snart valentindag, bestil din buket allerede i dag! Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon

Vinterbuketter og vinterblomster

Send buket eller blomster i den mørke tid

Send en buket blomster her i den kolde vintertid med din personlige hilsen, det spreder glæde. Se det store udvalg af blomster og buketter her i vores webshop og bestil online, hurtigt og nemt.

Filter

Udvalgte binderier efter årstidens blomster.*

I vintermånederne varmer en buket eller en blomsterdekoration særligt. Udenfor er alt i dvale, så derfor er årstiden rigtig god at sender blomsterhilsner på. Blomsterne kan afspejle den nøgne og kolde natur i sarte og hvide nuancer eller der kan skrues op for farverne, så blomsterhilsenen står i kontrast til sæsonen. Alt sammen er det noget vi som blomsterdekoratører sætter en ære i at kreere.

 

På ovenstående produktbilleder ses et udpluk af de binderi der passer til vinterenss blomsterudvalg. Lad dig inspirere og vælg din vinter blomsterhilsen ud fra billederne.

 

*Nogle produkter på denne side kan kun produceres om vinteren, da de indeholder blomster der er årstidsbestemt. Disse produkter er derfor ikke mulige at købe på andre tider af året.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Blomsterlevering til ind- og udland

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister – også udenfor byerne. Derudover bringer vi ud til de fleste udenlandske adresser.
SEND TIL DANMARK SEND TIL UDLANDET