Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon

Efterårsbuketter og efterårsblomster

Efteråret byder på de smukkeste buketter

Vælg din blomsterhilsen i efterårets skønne farver og glæd en du holder af med de smukke sæsonblomster fra efteråret. Husk at din personlige hilsen – om det er en buket eller dekoration, kan leveres sammen med andet tilbehør f.eks. vin eller chokolade hvis du ønsker det. Det sætter prikken over i’et, at sende smukke efterårsblomster og lækker chokolade eller andet smagfuldt med til.

Filter

Shop efterårsblomster hos Bloomit

Efteråret er typisk præget af buketter i varme og gyldne nuancer. Og det med god grund. Ikke kun fordi farvebilledet udendørs ændres til de gyldne farver, men også fordi vi går koldere tider i møde, og har brug for noget varmt at kigge på.

Ønsker du at glæde en du holder af med en buket i varme farver, er det oplagt at tage udgangspunkt i sæsonens blomster. Vi har gjort os umage og bundet forskellige efterårsblomster sammen til smukke efterårsbuketter i forskellige farvenuancer, så du har et stort udvalg at vælge i mellem. På den måde finder du noget, der passer til enhver anledning.

Husk at vi leverer i hele Danmark, og du bestemmer hvilken dato vi skal levere for dig.


Forkæl én du holder af med en smuk efterårsbuket

Der findes næsten ikke noget bedre end at blive overrasket med blomster på en kold og våd efterårsdag. En dag der måske ovenikøbet er mørk og trist, kan hurtigt blive lyst op og muntre én op, når det pludseligt ringer på døren, og der er nogen, der har sendt blomster til én.

Ønsker du at glæde én du holder af med smukke efterårsblomster, så er Bloomit klar til at hjælpe dig.

Finder du ikke lige det du ønsker dig her på siden, så tøv ikke med at ringe eller skrive til os, så hjælper vi dig med at få bestilt den helt rigtige blomsterhilsen.
 

Udvalgte binderier efter årstidens blomster*

Efteråret, er en tid hvor vi begynder at forberedes os på koldere vejr og vi trækker os naturligt mere indenfor og beskuer haven og naturen inde fra stuen. Farverne udenfor ændrer sig fra et væld af farver til de mere gyldne og varme farver. Dette farveskift og temperaturskift kan afspejles i din blomsterhilsen. Eftersom vi begynder at opholde os flere timer indenfor, er det også skønt at have nogle smukke blomster og buketter stående i vaser, at kigge på.
 

Produktbillederne er et udpluk af de binderier, der passer til efterårets blomsterudvalg. Lad dig inspirere og vælg din efterårs-blomsterhilsen ud fra billederne.
 

Tilkøb en æske chokolade eller en flaske bobler for at fuldende oplevelsen hos modtageren. Det er prikken over i’et, at der både er noget smuk at kigge på og dufte til, og dertil noget lækkert at smage på.
 

Send en hilsen der indeholder efterårsblomster til en du holder af, eller bestil en buket til dig selv. Udvalget er stort, så der er noget for enhver smag og noget til enhver anledning.
 

*Nogle produkter på denne side kan kun produceres i efteråret, da de indeholder blomster der er årstidsbestemt. Disse produkter er derfor ikke mulige at købe på andre tider af året.

 

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU