Bloomit

Det er snart valentindag, bestil din buket allerede i dag! Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon

Efterårsbuketter og efterårsblomster

Send en buket eller dekoration i efterårets skønne farver

Send din blomsterhilsen i efterårets skønne farver og glæd en du holder af. Husk at din personlige hilsen det være sig en buket eller dekoration kan leveres sammen med andet tilbehør f.eks. vin eller chokolade hvis du ønsker det.

Filter

Udvalgte binderier efter årstidens blomster.*

Efteråret er en tid hvor vi begynder at forberedes os på koldere vejr og vi trækker os naturligt mere indenfor og beskuer haven og naturen inde fra stuen. Farverne udenfor ændrer sig fra et væld af farver til de mere gyldne og varme farver. Dette farveskift og temperaturskift kan afspejles i din blomsterhilsen. Eftersom vi begynder at opholde os flere timer indenfor, er det også skønt at have nogle smukke blomster og buketter at kigge på.

 

Produktbillederne er et udpluk af de binderi der passer til efterårets blomsterudvalg. Lad dig inspirere og vælg din efterårs blomsterhilsen ud fra billederne.

 

*Nogle produkter på denne side kan kun produceres i efteråret, da de indeholder blomster der er årstidsbestemt. Disse produkter er derfor ikke mulige at købe på andre tider af året.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Blomsterlevering til ind- og udland

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister – også udenfor byerne. Derudover bringer vi ud til de fleste udenlandske adresser.
SEND TIL DANMARK SEND TIL UDLANDET