Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Tillykke blomster

Ønsk tillykke med en flot buket

Der er mange måder at ønske tillykke på. En af dem, er ved at give en gave. Ofte er det en mærkedag eller en særlig anledning, der er grunden til at vi ønsker tillykke til nogen vi kender.

Kender du nogen, der fortjener en tillykke hilsen fra dig, så er det oplagt at vælge en smuk buket med tilhørende kort, hvori du kn skrive din personlige tillykke hilsen.

Find den helt rigtige tillykke buket her på siden.

Filter

Tillykke buketter i mange varianter

Blomster kan sammensættes på et utal af måder, og det er også det, der gør en blomstergave helt unik og kan gøres meget personlig. Måske kender du vedkommende, du ønsker at sige tillykke til, rigtig godt, eller også er I ikke så nærtstående. Det er helt underordnet, hvis du vælger en blomstergave som tillykke hilsen, for blomster forpligter ikke og en buket kan passe i de fleste typer vaser.

 

Hos os finder du rigtig mange forskellige buketter og blomstersammensætninger, og fælles for dem alle er, at de bindes af professionelle florister, der arbejder kreativt med blomsterne og med anledningen for øje når de binder buketterne. Vi garanterer også at blomsterne er helt friske og du kan på den enkelte buket selv være med til at vælge farvesammensætningen, så buketten matcher modtageren 100%.

 

Vælger du en tillykke blomst her på siden, så er du sikker på at blomsterne kommer til at passe perfekt til anledningen.

 

Sig tillykke med blomster

Måske er det en fødselsdag, der er anledningen til at du gerne vil ønske tillykke. Det kan også være et jubilæum, bryllup eller en helt anden begivenhed. Nyt hus, køb af lejlighed, ny jobtitel eller måske et nyt kæledyr i familien. Der er mange årsager til at du gerne vil ønske tillykke, og hvilken bedre måde at gøre det på, end med blomster eller en smuk gavekurv. Hos Bloomit har vi en række forskellige produkter, som er lige i øjet, når du gerne vil ønske tillykke.

 

De fleste sætter pris på en buket og hvis du gerne vil opgradere din tillykke gave, så tilkøb lidt eksklusiv chokolade eller nogle bobler. Det er med til at sætte prikken over i’et. På den måde er der ikke bare noget smukt at nyde synet af, men også noget smagfuldt, og den kombination er helt perfekt og vil helt sikkert sprede smil på modtagerens læber.

 

Hvis du i stedet for blomster, ønsker at sende en gavekurv, så har vi også et stort udvalg af disse. Priserne spænder bredt, så du kan finde noget, der passer dig. Vi sammensætter gavekasser med både vin, øl, chokolade, kaffe, te og snacks.

 

Tjek deadline på forsiden.

 

Husk at du nogle steder i landet også kan få leveret din hilsen om søndagen.

 

Går du op i blomsters betydning, så få et indblik i blomstersymbolikken i vores blogpost her.

Du kan også læse mere om hvorfor man giver blomster?

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU