Bloomit

Kondolencebuketter

Send en Kondolencebuket

Kondolencebuketten sendes når du ønsker at kondolere til en pårørende, der har mistet. Send buketten sammen med din personlige hilsen. Buketten vælges ofte i hvide eller lyse nuancer, der symboliserer fred.

Bloomit leverer din kondolencehilsen uanset hvor i Danmark du ønsker levering.

Filter

Send en kondolencebuket til de efterladte og vis at du tænker på dem

Midt i sorgen betyder det meget at få en buket fra nogen der tænker på en. Er du i tvivl om man sender blomster ved et dødsfald, så læs med her.

Hvornår sender man en kondolencebuket?

Måske kender du nogen, der har mistet et nærtstående familiemedlem og er i sorg. Nåede du ikke at deltage med blomster til begravelsen eller bisættelsen, så er det meget almindeligt og en kærlig gestus at sende en kondolencebuket til de efterladte.

 

Nogle vælger også både at sende en blomsterhilsen til begravelsen og en kondolencebuket til de efterladte. Begge typer blomsterhilsner er velvalgte når nogen går bort.

 

En kondolencebuket vil stå og pryde hjemme hos den afdødes familie og lyse op i en, for mange, mørk tid.

 

Blomsterne i en kondolencebuket kan være lige så forskellige og unikke som hvert menneske og derfor skal en kondolencebuket ikke se ud på en bestemt måde. Mange vælger dog en buket i lyse farver fordi den vil lyse op og symbolisere fred og optimisme og samtidig indgyde håb.

 

Kondolencebuketter kan derfor indeholde alle slags blomster og være i alle slags farver. Det der er det vigtigste når du vælger en kondolencebuket, er at du selv godt kan lide den, eller at den passer til modtagerens smag. Blomsterne vil uanset størrelsen på buketten eller farverne, komme til at stråle og lyse op hjemme hos de efterladte.

 

Når du sender en kondolencebuket, så er det ikke kun bukettens udtryk og farver, der er vigtig. Der er bestemt også vigtigt at vide, hvad du skal skrive i kortet til modtageren. Det handler hovedsageligt om at være nærværende og skrive hvad du føler. Det er også vigtigt at skrive hvilken relation du havde til afdøde, da der måske bliver leveret flere kondolencebuketter og mængden af kondolencehilsener kan være stor og derved kan der skabes forvirring, hvis du ikke oplyser relationen. Mangler du ideer til hvordan en korttekst til en kondolencebuket kan indledes så kan du finde inspiration her.

 

Når alt kommer til alt, så vil en kondolencebuket uanset udtryk blive opfattet som en positiv hilsen. Du skal ikke være nervøs for at gøre sorgen værre, for blomster lyser op og dine kærlige tanker vil blive værdsat af modtageren.

 

Få leveret en kondolencebuket i dag

Bloomit leverer din kondolencehilsen i hele Danmark, og vi leverer den dato du ønsker det. Bestil her og lad os hjælpe dig med at få din kærlige hilsen frem.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU