Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Butik Liljen

Butik Liljen

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: LUKKET
Tirsdag: LUKKET
Onsdag: 10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag: 10:00 - 17:30
Lørdag: 09:00 - 12:00
Søndag: LUKKET

Lis Godbersen er den glade ejer af en lille hyggelige blomsterbutik, Butik Liljen, som ligger i Kirke Hørup på Als. Lis tilbyder et bredt udvalg af binderi indenfor buketter, dekorationer og begravelse. Butik Liljen er indbegrebet af hygge, og der er ingen tvivl om, at Lis elsker sit arbejde, og hun lægger den samme energi og passion i hver eneste buket, som hun binder, og det er uanset anledningen. 

Smuk buket bundet i cellofan.

 

Lad Butik Liljen binde din buket

Hos Butik Liljen gør vi en dyd ud af at binde smukke buketter af sæsonens blomster, og det er uanset, hvad anledningen er. Alle vores buketter er bundet af friske afskårne blomster, som vi nøje har udvalgt. 

 

Du kan komme ned i butikken og tage en færdigbundet buket med hjem. Du kan også bestille din buket online og få leveret din blomsterhilsen til både privat- og erhvervsadresser. Uanset hvad du vælger er alle buketter bundet med den sammen mængde passion og ekspertise.

 

Du kan se udvalget af vores buketter her. Da det kan være svært at vælge, har vi lavet et lille udvalg af de buketter, som andre også har købt.

 

Blomster til begravelse og bisættelse 

Midt i sorgens stund prøver vi at gøre vores til at løfte sorgen efter et tab af et familiemedlem eller nær ven. Der er ingen tvivl om, at det er en svær tid for de pårørende, men vi kan hjælpe dig med at finde det rette begravelsebinderi, når du skal planlægge en begravelse eller en bisættelse.


Der er mange forskellige binderier at vælge imellem: bårebuketter, kistepynt, båredekorationer, kranse og hjerter.
 
Du kan bestille begravelses blomster online eller komme ned til os i butikken som du nemt finder vej til her på kortet.


Vi leverer begravelsesbinderier til Hørup kirke, men også til andre kapeller og kirker på Als, og du kan være sikker på, at din begravelseblomst kommer frem i god tid før cermonien starter.

 

Alle vores ordrer bliver leveret af vores dygtige chauffør, så alt bliver overleveret, så det står flot til begravelsen uanset om du har bestilt blomster med eller uden bånd.

 

Herunder kan du se nogle af de populære begravelsesblomster vi binder lige for tiden.

 

Bryllup 

Et bryllup er en særlig dag i kærlighedens tegn, og vi synes, at det er en af de smukkeste dage. Vi gør vores til at gøre denne dag fuldstændig uforglemmelig for brudeparret.


Der er ingen tvivl om, at brudebuketten er den vigtigste buket i en kvindens liv, og derfor gør vi også meget ud af at snakke med bruden om, hvilke ønsker hun har til sin brudebuket. Det er alt fra valg af blomster til design af buketten, som kan være dråbeformet, rund eller en helt tredje form. Derudover er der stilvalg og farvevalg som vi også kommer omkring. At der er en rød tråd igennem alle blomsterbinderierne på den store dag, er med til at sætte prikken over i'et. 

 

Sammen med leveringen af din brudebuket, kan du også få leveret knaphulsblomster, brudepigebuketter og borddekorationer til festen.  
Udover brudebuketten kan vi også hjæpe med pynt til kirken, så det hele spiller sammen og står flot i både kirken og i festlokalerne.

Vi har før forvandlet en ellers regnfuld lørdag til en smuk dag i kærlighedens tegn. 

 

Lad Butik Liljen binde din buket.

 

De bedste hilsner
Butik Liljen