Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Ærø Blomster ApS

Ærø Blomster ApS

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

Send blomster på Ærø

Blomsterforretningen Ærø Blomster drives til dagligt af Dorte og Yvonne.

Fra Ærø Blomster kan du få leveret din blomsterhilsen ud på hele Ærø.

 

Ærø Blomster er Bloomit partnerflorist, og modtager blomsterordrer fra hele landet til levering i deres leveringsområde på Ærø, og som kunde kan du derfor også bestille til levering i resten af Danmark, når du handler i Ærø Blomster.

Blomster til enhver anledning fra Ærø Blomster

I Ærø Blomster, vægter vi kreativiteten højt, og vi går ikke på kompromis med fagligheden. Hver dag fremtrylles der i blomsterbutikken mange forskellige buketter og dekorationer til enhver anledning. Vi binder til hverdag og fest, og så elsker vi at blive udfordret, så hvis du har en specialopgave indenfor blomster, så glæder vi os til at løse denne for dig.

 

Når du bestiller blomster eller gavekurve fra Ærø Blomster, kan du være sikker på at kvaliteten er i top og at håndværket er i orden. Vi arbejder med form, farve og overflader, og sammensætter blomster ud fra tidens trends og vores kreativitet - naturligvis med dine ønsker og behov for øje.

En smuk buket i gyldne buketter.

Flere gange i ugen får vi leveret friske, afskårne blomster som vi nøje udvælger til vores blomstersortiment. Det er vigtigt for os at blomsterne afspejler den sæson vi er i, og at vi har et godt udvalg at arbejde med fordelt på hele farveskalaen. Derudover er det også vigtigt at binderiet eller gaven vi sammensætter, tilpasses modtageren og afstemmes med anledningen. Derfor laver vi også personlige og unikke binderier, som er nøje afstemt med kundens forventninger.

 

Herunder kan du se og nemt bestille nogle af vores kunders favoritbuketter.

 

Udover stueplanter og afskårne blomster, har vi også et stort udvalg af flotte udendørsplanter, der kan plantes i sæsonen. Vi sælger også udendørskrukker, så du kan få tilplantet de fineste udendørs plantedekorationer, og få leveret på Ærø. Udvalget af planter skifter med sæsonen, så derfor vil du opleve forskellige typer af udendørs planter, hvis du kigger forbi butikken i løbet af året.

 

Bestil bårebuketter og kistepynt fra Ærø Blomster

Blomster hører til alle livets store begivenheder - både de lykkelige og mindre lykkelige.

 

Står du midt i sorgens stund og har mistet en du har nær, og har brug for at få bundet begravelsesblomster til det sidste farvel, er vi klar til at hjælpe dig. Hver dag binder vi smukke båredekorationer og bårebuketter som vi leverer i vores leveringsområde. Det sidste farvel skal være som du ønsker det, og så godt og personligt som muligt, for det kan ikke gøres om.

Indenfor begravelsesbinderi er der mange muligheder. Blomster og farver kan kombineres lige som du ønsker det og vi kan ramme det udtryk som du har i tankerne. Vi rådgiver også meget gerne indenfor begravelsesbinderier, hvor vi bl.a. binder bårebuketter, kranse, båredekorationer, hjerter, puder og kistepynt.

 

Vi kan også sørge for levering direkte til kirken eller kapellet, så du ikke skal tænke på at afhente og bringe blomsterne selv.

 

De fleste vælger at skrive en hilsen i et kort som vi sætter på blomsterne. Derudover er det også en mulighed at få sat fine bånd på med din personlige sidste afskedshilsen.

Ofte kommer det an på relationen til afdøde eller de nærmeste pårørende om man ønsker at få sat begravelsesbånd på binderiet. Det er alt sammen noget vi kan rådgive dig om hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget.

 

Leveringen til kirken foregår altid i god tid, så der er tid til at blomsterne kan blive arrangeret fint, og alle binderierne kommer til at tage sig ud på flotteste vis.

 

Bryllupsblomster fra Ærø Blomster

Skal der være bryllupsfest, så er vi klar i planlægningsfasen med at hjælpe dig med blomsterne til både selve vielsen og til festen. Vi vejleder inden for alle typer blomsterbinderier til et bryllup. Det kan være brudebuketten, knaphulsblomster, bordpynt og kirkepynt, for at nævne nogle.

 

Vi binder brudebuketter, der er enkle og stilrene, og vi binder avancerede og større brudebuketter. Det er helt op til dig hvad du ønsker. Det er kun fantasien og sæsonen, der sætter grænser for hvad der kan lade sig gøre.

En rund og tæt brudebuket.

Det vigtigste er at vi bidrager med blomster efter dine ønsker og behov, så brylluppet bliver lige som du håber og ønsker.

 

Ring eller skriv til os, så er vi klar til at vejlede dig indenfor blomster til dit bryllup, så det bliver en uforglemmelig dag, du vil tænke tilbage på med glæde.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig og se dig i butikken.

Du finder nemt vej til butikken via kortet øverst på siden her.

 

De bedste hilsner

Ærø Blomster

Ærø Blomster logo