Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
Staurbyskov Havecenter ApS

Staurbyskov Havecenter ApS

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:00 - 17:30
Tirsdag: 09:00 - 17:30
Onsdag: 09:00 - 17:30
Torsdag: 09:00 - 17:30
Fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 09:00 - 16:00

Send blomster i Middelfart

Staurbyskov Havecenter er grundlagt i 1995 og er belligende ved Middelfart. Havecentreret ejes og drives af gartner, Peter Sørensen.

I Staurbyskov Havecenter finder du alt til haven, planter, blomster, krukker osv. Derudover sælges der også afskårne blomster, brugskunst, gavekurve med specialiteter, så du kan få leveret blomster og gaver til enhver anledning.

 

Som Bloomit partnerflorist, modtager Staurbyskov Havecenter ordrer fra hele landet til levering i Middelfart og omegn.

 

I Staurbyskov Havecenter sammensættes mange gaveløsninger til både private og erhvervsdrivende. Kig ind forbi butikken og bliv inspireret indenfor alt til haven og indendørs hygge.

 

Blomster til enhver anledning i Middelfart

Vores faguddannede gartnere er klar til at hjælpe dig inden alt til haven og udearealer. Derudover er vores blomsterdekoratører klar i binderiafdelingen, hvor de hver dag binder kreative buketter og fremtryller de smukkeste  dekorationer og beplantninger til alle anledninger. Vi elsker udfordringer, så hvis du har en specialopgave indenfor blomster og planter, så er vi også meget klar på at løse denne. 

 

Vælger du at bestille blomster eller gaver fra Staurbyskov Havecenter, så er du sikker på at kvaliteten er i top og at håndværket er i orden. Vi arbejder med form, farve og overflader, og intet bliver overladt til tilfældighederne. Derfor vil vi også rigtig gerne vide i hvilken anledning, at du bestiller blomster, og hvem modtageren er, for vi sætter en ære i at få binderierne til at matche modtagerens stil og anledningen.

Staurbyskov Havecenter

 

Herunder kan du se og nemt bestille nogle af kundernes favorit buketter og dekorationer.

Send en sidste hilsen til begravelse i Middelfart

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad vi kan kreere af smukke dekorationer og buketter. For os er det vigtigt at kundens ønsker og behov bliver opfyldt, så det sidste farvel bliver så godt som muligt.

 

Der er mange muligheder indenfor begravelsesbinderi. Blomsterne kan sammensættes lige som du ønsker det og vi kan ramme det udtryk som du har i tankerne. Vi binder bårebuketter, båredekorationer, kranse, hjerter og kistedekorationer. Vi sørger også meget gerne for levering direkte til kirken, så du ikke skal tænke på den del.

 

Leveringen foregår altid i god tid, så der er tid til at blomsterne kan blive arrangeret i en smuk rækkefølge på kirkegulvet, og alle binderierne kommer til at tage sig ud på flotteste vis.

Begravelseskrans.

 

 

Bryllupsblomster fra Staurbyskov Havecenter i Middelfart

Har du planlagt bryllup og mangler blomsterne til festen, så hjælper vi meget gerne med råd og vejledning til alt lige fra bordpynt, kirkepynt til brudebuket og knaphulsblomster. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor.

 

Vi kan binde brudebuketter, der er enkle og stilrene, og vi kan binde komplicerede og større binderier. Det er helt op til dig hvad du ønsker. Det er nærmest kun fantasien og sæsonen, der sætter begrænsningerne for hvad der kan lade sig gøre. 

 

Ring eller skriv til os, så er vi klar til at vejlede dig indenfor blomster til dit bryllup, så dit bryllup kommer til at blomstre.

 

Vi glæder os til at betjene dig indenfor alt til haven, blomster og gaver.

 

De bedste hilsner

Staurbyskov Havecenter