Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Bloomit Odense

Bloomit Odense

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 08:30 - 17:30
Tirsdag: 08:30 - 17:30
Onsdag: 08:30 - 17:30
Torsdag: 08:30 - 17:30
Fredag: 08:30 - 17:30
Lørdag: 08:30 - 15:00
Søndag: 09:00 - 14:00
Specielle åbningstider
Juleaften: 08:00 - 12:00
Juledag: 09:00 - 14:00
2. juledag: 09:00 - 14:00
Nytårsaften: 07:00 - 14:00
Skærtorsdag: 09:00 - 14:00

Historien om Bloomit

Bloomit er en familievirksomhed, der er har rødder tilbage til 1979 hvor Else Lethenborg etablerede sin blomsterforretning Lethenborg Blomsterhus i centrum af Odense. Forretningen voksede støt gennem årene og i 1993 var pladsen for trang og blomsterforretningen måtte have større lokaler.

Beslutningen blev, at flytte til en adresse i Hunderup, og valget blev Hjallesevej 73, 5230 Odense M, hvorfra vi også i dag driver blomsterbutik.

 

I oktober 2005 etablerede Claus og Martin Lethenborg Blomster Tanken, der dengang lå på Risingsvej i Odense. 

Blomster Tanken viste sig, at være en direkte konkurrent til Lethenborg Blomster, hvorfor der efter en kort dialog blev gennemført et generationsskifte den 1. januar 2007 og Claus og Martin overtog forretningen fra deres forældre.

 

I dag er Bloomit en virksomhed, der dels har rødderne dybt forankret i blomsterdekoratørens håndværk og traditioner, og vi dyrker det dagligt i vores virke i vores blomsterforretning, Hjallesevej 73, 5230 Odense M.

 

Udvalgte blomster og gavekurve i Bloomit Odense

Buketter i Odense og omegn

Bloomit Odense er en blomsterbutik i Odense M. Vi er specialiseret i at sende blomster i Odense og omegn. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores blomster og håndværket bag hver buket. Vores dygtige blomsterdekoratører kombinerer friske blomster for at skabe smukke og unikke buketter.

Når du vælger Bloomit Odense til at sende blomster, kan du være sikker på at få en god oplevelse og et blomsterprodukt i høj kvalitet. Vi er stolte af vores faglighed og går aldrig på kompromis med vores håndværk.

Vi tilbyder et bredt udvalg af buketter, der passer til enhver lejlighed. Vores sortiment inkluderer både lave og tætte buketter samt høje og luftige buketter. Vi er opmærksomme på de seneste trends inden for bukettendenser og tilføjer særlige karaktertræk og personlighed til vores buketter.

Hvis du ønsker at sende en blomsterhilsen til en person, du holder af i Odense, anbefaler vi følgende tre buketter. Disse buketter er tilgængelige hele året og er bundet med sæsonens smukkeste blomster. Vælg Bloomit Odense til at levere din blomsterhilsen, og skab en mindeværdig oplevelse for modtageren.

 

Bårebuketter til begravelse i Odense og omegn

Vi binder alle typer blomsterbinderier og derfor også alt til begravelser. De fleste vælger at bestille en bårebuket, og er du i tvivl om hvilken bårebuket du skal vælge, så har vi udvalgt tre meget forskellige bårebuketter som vi synes, er smukke hver især og som kan passe til enhver pengepung.

Du kan bestille begravelsesbinderi til både afhentning i vores butik på Hjallesevej eller til levering. Bestiller du til levering, så vær opmærksom på at vi leverer i hele Odense og omegn. Vi har meget erfaring med at levere blomster til alle kirkerne i Odense og særligt blomster til Thomas Kingos Kirke, Vor Frue Kirke, Fredens Kirke, Ansgar Kirke, Vor Frelsers Kirke og mange flere. 

Vi leverer altid i god tid inden ceremonien begynder.

Har du brug for at bestille andre typer begravelsesbinderier, så kan du se hele udvalget her.

Ring også gerne til os, hvis du har brug for personlig vejledning. Vi vil hellere end gerne hjælpe. Vi laver også kistepyntninger, hvor du kan se online udvalget her og ellers kan du kontakte os, så vi kan få en dialog om hvad dine ønsker er.

 

Gavekurve lavet af Bloomit Odense

Vi elsker selv fester og vi synes altid, at det er spændende at få lov til at kreere fine gavekurve med kvalitetsprodukter som vi ved, kommer til at glæde andre. Gavekurve er perfekte i en glædelig anledning som fx jubilæum, fødselsdag eller en anden mærkedag.

 

Så lad os i Bloomit Odense hjælpe dig med at få sammensat den perfekte gavekasse uanset anlendingen.

Du finder alle gavekurve her.

 

Vi ser frem til at modtage din ordre og ekspedere dig i blomsterbutik Bloomit Odense.