Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Bloomit Odense ApS

Bloomit Odense ApS

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 08:30 - 17:30
Tirsdag: 08:30 - 17:30
Onsdag: 08:30 - 17:30
Torsdag: 08:30 - 17:30
Fredag: 08:30 - 17:30
Lørdag: 08:30 - 15:00
Søndag: 09:00 - 14:00
Specielle åbningstider
Skærtorsdag: 09:00 - 14:00
Langfredag: 09:00 - 14:00
Påskedag: 09:00 - 14:00
2. påskedag: 09:00 - 14:00
Juleaften: 08:00 - 12:00

Historien om Bloomit

Bloomit er en familievirksomhed, der er har rødder tilbage til 1979 hvor Else Lethenborg etablerede sin blomsterforretning Lethenborg Blomsterhus i centrum af Odense. Forretningen voksede støt gennem årene og i 1993 var pladsen for trang og blomsterforretningen måtte have større lokaler.

Beslutningen blev, at flytte til en adresse i Hunderup, og valget blev Hjallesevej 73, 5230 Odense M, hvorfra vi også i dag driver blomsterbutik.

 

I oktober 2005 etablerede Claus og Martin Lethenborg Blomster Tanken, der dengang lå på Risingsvej i Odense. 

Blomster Tanken viste sig, at være en direkte konkurrent til Lethenborg Blomster, hvorfor der efter en kort dialog blev gennemført et generationsskifte den 1. januar 2007 og Claus og Martin overtog forretningen fra deres forældre.

 

I dag er Bloomit en virksomhed, der dels har rødderne dybt forankret i blomsterdekoratørens håndværk og traditioner, og vi dyrker det dagligt i vores virke i vores blomsterforretning, Hjallesevej 73, 5230 Odense M.

 

Det er Martin Lethenborg, der er driftschef / COO.

 

Blomster og dekorationer til virksomheder

Blomster skaber en behagelig og hyggelig atmosfære i et rum. Med blomster og planter, kan man udtrykke en virksomheds identitet og understrege hvilken virksomhed det er og hvad den tilbyder.

 

Har du virksomhed i Odense og drømmer om en hverdag med friske blomster?

 

Så læs mere om Bloomit’s blomsterabonnement herunder. Her sikre vi dig og din virksomhed, en nem og overskuelig løsning til en hverdag hvor du ikke selv skal tænke på at holde dine lokaler friske og flotte.

Altid friske blomster | Blomster på abonnement.

 

Kom nemt og hurtigt i gang i dag.

 

Udvalgte blomster og gavekurve i Bloomit Odense

Buketter i Odense og omegn

I Bloomit Odense sætter vi en ære i godt håndværk, hvor vi ikke går på kompromis med fagligheden eller blomsternes kvalitet. Når vi kombinerer friske blomster med dygtige blomsterdekoratører, så bliver slutresultatet også derefter og kunderne kan med tilfredshed gå herfra med en god oplevelse og et ordentligt blomsterprodukt.

Vi kan rigtig godt lide at binde lave og tætte buketter, men vi ved også at tendensen peger i retningen af høj og luftige buketter, og buketter med særlige karaktertræk og personlighed.

Vi har udvalgt følgende tre buketter som vi vil anbefale dig at vælge, hvis du ønsker at sende en blomsterhilsen til én du har kær. De kan bindes hele året og vil tage udgangspunkt i sæsonens smukke blomster.

 

Bårebuketter til begravelse i Odense og omegn

Vi binder alle typer blomsterbinderier og derfor også alt til begravelser. De fleste vælger at bestille en bårebuket, og er du i tvivl om hvilken bårebuket du skal vælge, så har vi udvalgt tre meget forskellige bårebuketter som vi synes, er smukke hver især og som kan passe til enhver pengepung.

Du kan bestille begravelsesbinderi til både afhentning i vores butik på Hjallesevej eller til levering. Bestiller du til levering, så vær opmærksom på at vi leverer i hele Odense og omegn. Vi har meget erfaring med at levere blomster til alle kirkerne i Odense og særligt blomster til Thomas Kingos Kirke, Vor Frue Kirke, Fredens Kirke, Ansgar Kirke, Vor Frelsers Kirke og mange flere. 

Vi leverer altid i god tid inden ceremonien begynder.

Har du brug for at bestille andre typer begravelsesbinderier, så kan du se hele udvalget her.

Ring også gerne til os, hvis du har brug for personlig vejledning. Vi vil hellere end gerne hjælpe. Vi laver også kistepyntninger, hvor du kan se online udvalget her og ellers kan du kontakte os, så vi kan få en dialog om hvad dine ønsker er.

 

Gavekurve lavet af Bloomit Odense

Vi elsker selv fester og vi synes altid, at det er spændende at få lov til at kreere fine gavekurve med kvalitetsprodukter som vi ved, kommer til at glæde andre. Gavekurve er perfekte i en glædelig anledning som fx jubilæum, fødselsdag eller en anden mærkedag.

 

Så lad os i Bloomit Odense hjælpe dig med at få sammensat den perfekte gavekasse uanset anlendingen.

Du finder alle gavekurve her.

 

Vi ser frem til at modtage din ordre og ekspedere dig i Bloomit Odense.