Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
Ejersbo Blomster

Ejersbo Blomster

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

Ejersbo Blomster - din blomsterbutik i Næstved

Velkommen til Ejersbo Blomster, din dedikerede blomsterhandler i Næstved, der forhandler smukke blomster og specialiteter. Vi er stolte af at levere de friskeste og mest fantastiske blomsterbuketter til enhver lejlighed bundet af faguddannede blomsterdekoratører.

 

Som Bloomit partnerflorist, modtager Ejersbo Blomster ordrer fra hele landet til levering i Næstved og omegn, og vi sætter en ære i at levere det bedste hver eneste gang.

 

I Ejersbo Blomster sammensættes der mange gaveløsninger til både private og erhvervsdrivende.

Kig ind forbi butikken og bliv inspireret indenfor blomster, planter og gaveideer til enhver anledning.

 

Har du søgt på 'blomsterbutik Næstved' er du havnet det helt rigtige sted. 

Ejersbo Blomster butikken set indefra. Forskellige krukker med grønne planter og en fletkurv med en grøn plante står fint arrangeret og præsenteret på gulvet og på forskellige møbler.

 

Vi bringer blomster til livet

Uanset om du ønsker at sprede glæde med farverige buketter, fejre kærligheden med romantiske roser eller udtrykke din medfølelse med smukt designede kondolencebuketter, så har Ejersbo Blomster det perfekte udvalg til dig.

 

Vi udvælger nøje vores udvalg af friske blomster og får leveret blomster flere dage i ugen, så du er sikret de mest friske blomster i sæsonen.

 

Hurtig levering i hele Næstved og omegn

Vi forstår vigtigheden af tid, når det handler om at sende blomster. Derfor tilbyder vi samme-dags levering i hele Næstved. Uanset om det er en sidste øjebliks gave eller en planlagt overraskelse, er vi her for at sikre, at dine blomster når frem i perfekt stand og til tiden direkte til modtageren.

En smuk buket bundet af blomster i hvide, lyserøde og lilla farver. Roser, chrysanthemum, clematis, astrantia, phlox og eucalyptus.

 

Blomster til alle anledninger

Blomster er vores lidenskab, og at bringe smil på vores kunders ansigter er vores mål. Fra fødselsdage til bryllupper, jubilæer til begravelser - vores blomsterkollektioner passer til enhver begivenhed. Vi har skabt smukke buketter, gavekurve og dekorationer af planter for at gøre dine øjeblikke endnu mere mindeværdige.

 

Se et udvalg af de buketter vi binder lige her:

 

Søger du blomster til det sidste farvel? Søg ikke længere

Vi binder blomster til begravelse eller bisættelse hver dag, og vi kan derfor også hjælpe dig, hvis du har mistet nogen, du holder af, og ønsker at få bundet et personligt eller unikt binderi til det sidste farvel.

 

Hver dag binder vi bårebuketter, båredekorationer, begravelseskranse og kistepynt, der skræddersys til kundens behov. Vi har stor erfaring med at levere til begravelser i de lokale kirker, og med vores pålidelige chauffør, kan du være sikker på at leveringen sker i god tid inden ceremonien begynder. 

 

Bestil din blomsterhilsen i dag og lad Ejersbo Blomster hjælpe dig med at sprede glæde med vores blomsterkreationer.

 

Vi ser frem til at gøre din dag lidt lysere med vores fantastiske blomsterarrangementer.

 

Bestil nu og lad blomsterne sprede glæde hos dem, du holder af!

 

De bedste hilsner

Ejersbo Blomster

Ejersbo Blomster logo