Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Christinas Blomster

Christinas Blomster

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 10:00 - 17:30
Tirsdag: 10:00 - 17:30
Onsdag: 10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag: 10:00 - 17:30
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

Christinas Blomster og Livsstils historie

Butikken er startet op med et inderligt ønske om, at skabe de smukkeste binderier med alverdens blomster. Det at skabe noget med hænderne og at skabe en kreativ oase med alle de skøre indfald, der kan komme fra en blomsterdekoratør, det er passionen og visionen med Christinas Blomster og Livsstil.

Christina er blomsterdekoratør i butikken og du kan få en personlig ekspedition i åbningstiden. Måtte du komme udenfor vores åbningstid, så er der åbent for selvbetjening i den skønne gårdhave. Vi sørger for at der altid står fine dekorationer og blomstergaver klar.

 

Få blomster og gaver leveret i hele Storkøbenhavn af Christinas Blomster og Livsstil

Vi binder og leverer personlige blomsterkreationer til hele Storkøbenhavn. Vi binder blomster til alle anledninger og vi gør en dyd ud af at lave personlige binderier med de mest friske blomster i sæsonen.

 

Har du brug for levering i resten af landet, så samarbejder vi med Bloomit, hvor du kan bestille online her på www.bloomit.dk. Her er nogle af vores personlige favorit-buketter:

 

Gavekurve til alle anledninger fra Christinas Blomster og Livsstil

Gavepakke med øl og sødt

I vores sortiment finder du mange forskellige lækkerier udover blomster og planter.

Vi sammensætter gavekurve til alle anledninger, så uanset om det er i anledningen af en fødselsdag, jubilæum eller måske et bryllup, så står vi meget gerne for at levere.

 

Vi pakker alle gavekasserne ind, så de passer til anledningen og vi går meget op i, at du får leveret som bestilt. Hos os har vi bl.a. specialøl, vin, eksklusiv chokolade og konfekture, så din gavehilsen kommer til at fremstå uimodståelig og yderst præsentabel. Vi tilføjer også gerne blomster til gavekasserne som fx på disse produkter her som du nemt kan bestille ved at trykke på produktbillederne.

Begravelsesblomster til levering i hele Storkøbenhavn

Vi binder som sagt til alle anledninger og derfor også til begravelse eller bisættelse. Vi gør meget ud af at binde personlige binderier med et anderledes strejf og et personligt touch. Derfor er du heller ikke i tvivl om, at blomsterne fra Christinas Blomster og Livsstil er bundet af dygtige blomsterdekoratører, der har stor ekspertise i netop buketter og dekorationer til begravelser. Vi ved hvor vigtigt det er, at der leveres i overensstemmelse med det bestilte, så du kan regne med at vi levere det bedste vi kan - hver gang vi leverer.

 

Vores chauffører leverer i god tid direkte til kirken, kirketjeneren eller bedemanden, så vi er sikker på at din hilsen bliver lagt til den rigtige ceremoni i tilfælde af at der måtte være flere ceremonier i kirken den samme dag.

 

Lad Christinas Blomster og Livsstil levere din næste bårebuket eller bårederoration, så er du sikker på at du får leveret kvalitetsblomster og binderier fra en faguddanets hænder.

 

Her er vores egne favoritter, men du finder hele udvalget af begravelsesbinderier online her.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Christinas Blomster og Livsstil