Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Mors dag

Mors dag 2024 – blomster til den bedste kvinde i dit liv 

I Danmark fejrer vi Mors dag den anden søndag i maj, hvor vi hylder den bedste kvinde i vores liv. Glæd din mor på denne dag med smukke blomster, chokolade og en personlig hilsen, der gør hende varm om hjertet. Bor du langt væk fra din mor, sørger vi for at levere en smuk buket eller blomsterdekoration til hende sammen med din personlige hilsen.

På Mors dag 2024, leverer vi naturligvis buketter og chokolade til hele Danmark; både Aarhus, Odense, København og Aalborg, men også alle andre byer. Bestil allerede nu, så sørger vi for resten.

Filter

Åbningstider i Bloomit kundeservice i Mors dag weekenden

Kundeservice:
Lørdag d. 11. maj: kl. 9.00 - 16.00.
Søndag d. 12. maj: kl. 9.00 - 16.00.

 

Webshoppen:
Bestil i så god tid som du har mulighed for, så vi bedst muligt kan få indpasset din ordre i vores kørsel på Mors dag.

 

Mors dag falder altid den anden søndag i maj måned

I Danmark fejrer vi altid Mors dag den anden søndag i maj. Første mors dag i Danmark blev afholdt i 1929, så traditionen har snart eksisteret i et århundrede. De fleste familier i Danmark hylder deres mor med blomster, chokolade og en personlig hilsen på Mors dag. Mange vælger også at bruge anledningen til at gøre en ekstra god gerning for deres mor ved at vække hende med et lækkert morgenbord, ordne rengøringen eller give hende en overraskelse. 

Mors dag 2024 falder på datoen: d. 12. Maj.

 

Blomsterlevering på Mors dag – bestil online i dag!

Bor din mor langt væk? Intet problem. Vi leverer blomster, chokolade, gavekurve og vin til din mor på Mors dag, så hun kan mærke din kærlighed på trods af store afstande. Er du sent ude, så fortvivl ikke: Vi leverer blomster samme dag, som du bestiller – også på Mors dag. Tjek, om din blomst kan nå ud i dag.

 

Giver man specielle blomster på Mors dag?

Mors dag er den helt store blomsterdag i Danmark, men der eksisterer ikke en kutyme for, hvilken blomst man giver sin mor den dag. Mange vælger at give røde roser på mors dag, men det kan være en dyr fornøjelse. Vi anbefaler, at du giver din mor blomster, som du ved, at hun elsker. Er din mor helt vild med en fyldig hortensia, elsker hun en majestætisk orkidé, eller er hun helt forgabt i de overdådige pæoner (bonderoser)?

Vi kan levere et væld af blomster og smukke buketter til din mor på mors dag – kun fantasien sætter grænser. Vi har selvfølgelig sammensat en række buketter i de skønneste farvekombinationer, som er tiltænkt den helt specielle kvinde i dit liv; din mor. Se udvalget af buketter til lejligheden lige herover.

 

Vin, chokolade og gavekurve til mor på Mors dag

Det er ikke kun blomster, der kan gøre glæde på mors dag; vin, chokolade og gavekurve er også populære gaver, som mange vælger at kombinere med en blomst. Hos os kan du kombinere smukke buketter med gode flasker vin, champagne, fin chokolade og konfekture eller lækre gavekurve.

 

Mors dags-gaver til ethvert budget

Husk, at du bestemmer prisen på gaven. Skriv blot din egen pris i prisfeltet.
Glæd din mor, og send en smuk hilsen på mors dag.
Bestil allerede nu, så sørger vi for levering.

 

Husk, at vi leverer i hele landet på Mors dag 2024.

 

Se en liste over vores partnerflorister her.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU