Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Nytårsbuketter

Blomster til en smuk nytårsaften

Skal du til årets sidste fest og mangler du lige værtindegaven, der kan skyde en nytårsfest i gang?

Vi har samlet de festligste buketter og gavekurve, som kan pynte fint på nytårsbordet eller hos dem, du bare gerne vil ønske at godt nytår.

I år har vi sammensat nytårsbuketter, så der er lidt for enhver smag, og hvis du hellere vil ønske godt nytår med en gavekurv, har vi også specielt udvalgte gavekasser til netop nytår. Se hele udvalget her på siden.

Filter

Giv en blomst som nytårsgaven til værtsparret

Det er bare rigtig god stil at medbringe en buket blomster til værten eller værtinden, der har inviteret til fest – og nytårsfesten er selvfølgelig ingen undtagelse. Det er nok måske en af de vigtigste fester at medbringe en værtsgave til, og der er blomster bare helt perfekte, for blomster forpligter ikke.

 

Vi har sammensat buketter, der er perfekte til nytåret og til at ønske godt nytår til dem du kender og holder af.

 

Tror du ikke at blomster lige er sagen for værten eller værtinden, så vælg imellem de mange gavekurve vi har sammensat. Her finder du gavekurve med og uden alkohol, med chokolade, lakrids og andre specialiteter.

 

Finder du ikke lige den helt rigtige nytårsgave i vores sortiment, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 35858012 eller [email protected] så er vi klar til at hjælpe dig i vores åbningstid.

 

Send en nytårshilsen til dem du holder af

Sig tak for det forgangne år og byd det nye år velkommen med en smuk nytårshilsen til dem du holder af.

 

Ved at bestille på bloomit.dk gør du det nemt for dig selv, og udvalget af både buketter og gavekurve til nytåret er godt og varieret. Der er noget for enhver smag og du vælger selv prisen på det, du ønsker vi skal levere for dig.

 

Vi leverer i hele Danmark og vores dygtige chauffører leverer personligt din nytårshilsen direkte til modtageren.

Spred glæde med en unik nytårshilsen – bestil i dag, så sørger vi for en tryg og sikker levering på den valgte leveringsdato.

 

Blomster som pynt til nytår

Står du og skal stå for årets fest og er det dig, der har indbudt til et brag af en nytårsfest, så har du måske tænkt på bordpynten og måske ikke?

 

Her kan vi hjælpe dig, for vi har gjort det nemt for dig at pynte op til nytårsfesten. Vælg mellem alle vores buketter eller dekorationer og sæt dem på bordet nytårsaften.

 

Skal blomsterne stå på spisebordet, så vælg en lav og tæt buket, så gæsterne kan se hinanden i øjnene uden af skulle kæmpe med en høj buket, der kan tage udsynet.

 

Du kan både bestille tulipanbuketter, og vinterbuketter, der alle egner sig til nytårsfesten. Du kan også vælge en Nytårsbuket, floristens valg, hvor det er den lokale blomsterdekoratør, der kreativt binder en buket til dig som emmer af nytår, fest og glade farver – eller de farver du nu ønsker, for du kan vælge farverne på blomsterne.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU