Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Blomster til konfirmationen

Konfirmationsblomster til enhver smag

Når foråret kommer, er det tid til at fejre de unge konfirmander, som er trådt ind i de voksnes rækker. Har du lyst til at fejre det med blomstergaver eller en lækker gavekurv, så se vores bud på buketter og gavekurve herunder. Vi har både konfirmationsblomster til selve festen og til at pynte op med som blomster på konfirmationsbordet, og gavekurve med lakrids til de lakridselskende, og selvfølgelig kan vi også stå for en værtindebuket til konfirmandens forældre.

Hos Bloomit hjælper vi gerne med at gøre konfirmationen smuk med blomster og gaver. Find den perfekte blomstergave til konfirmanden her på siden. Vi tilbyder levering i hele Danmark.

Filter

Glæd konfirmanden med en smuk blomst

Blomster til en konfirmation kan være med til at skabe hyggeligere og smukkere rammer på den store dag. Hos Bloomit hjælper vi meget gerne med at gøre konfirmationsdagen til smukkere.

 

Når man tænker på blomster til konfirmation, tænker de fleste nok på en langstilket rød rose. Røde roser er klassikere, og noget konfirmanderne have givet til hinanden indbyrdes i flere årtier tilbage i tiden. Her på siden finder du også den velkendte røde rose.

 

Ønsker du som gæst at glæde konfirmanden med en smuk blomst, så findes der virkeligt mange fine buketter at vælge i mellem i forårssæsonen hvor konfirmationerne plejer at ligge.

Vi har udvalgt nogle buketter, der er moderne, friske og fyldt med god energi, hvilket vi synes afspejler de unge mennesker, der bliver konfirmeret, rigtig godt.

 

Skal det være blå eller røde roser?

Egentlig kan både røde og blå roser passe til enhver konfirmation – uanset hvilket køn, vi taler om. Røde roser er den mest traditionelle og blå roser, er noget der med tiden har vundet frem, fordi gartnerierne, der producerer roserne, bliver dygtigere til at dyrke roser i blå,  der kan holde sig friske på lige fod med de røde roser.

 

Det er dog en smagssag om man kan lide de blå roser, for de er ikke naturligt dyrket til at have denne blå farve. Farven trækker de op fra vandet, de står i, efter de er blevet skåret ved gartneren, og derfor mener nogle, at de ser falske ud i forhold til de røde roser, som er dyrket til at være røde.

 

Hos Bloomit sælger vi røde roser, da vi ved, at de kan skaffes hele året i en ordentlig kvalitet, og naturligvis også til konfirmationsfesten.

 

Vi har et stort udvalg af blomster til konfirmanden

I Bloomit har vi gjort os umage med at binde buketter, der særligt afspejler den nye og unge generation. En generation, der sprudler af livsglæde, energi, gå-på mod og optimisme. Derfor synes vi også at buketterne skal syne lige sådan.

Derfor kan du se buketter i friske farver og med spræl i udtrykket.

Det er naturligvis dig, det vælger den buket eller gavekurv, der passer til konfirmanden og så sørger vi for at levere den direkte til adressen, hvor den store fest skal holdes.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig.

 

Hvorfor fejrer man egentlig konfirmation?

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU