Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Halloween

Tjek vores omfattende udvalg af Halloween-buketter og gavekurve. Skab en stemningsfuld Halloween med vores eksklusive Halloween-pynt og gaver.

Filter

Uhyggeligt smukke buketter og blomstergaver

Halloween er lig med uhygge og gys. Traditionen er for alvor ved at slå igennem i Danmark, hvor flere og flere fejrer Halloween d. 31. oktober og klæder sig ud som skeletter, dracula eller andre uhyggelige skikkelser. Der pyntes op til en uhyggelig fest med både græskar, blomster og andre rekvisitter. 

 

Hos os finder du mange forskellige buketter og her på siden har vi samlet dem, der passer perfekt i anledningen af Halloween. 

 

Særligt den uhyggelige hyggelige buket, har vi sammensat til årets uhyggeligste fest. Bestil den og få den leveret direkte til værtinden, der holder årets Halloweenparty og skru op for stemningen allerede inden du ankommer til festen.

 

Gavekurve til en uhyggeligt god pris

I anledningen af Halloween har vi sammensat gavekurve, der indeholder en masse lækkerier, der er sammensat i forskellige prisklasser, så du kan vælge efter dit budget eller indholdet såsom; chokolade, specialøl, vin, snacks, slik og pyntegræskar.

 

En gavekurv med både noget til ganen og til at pynte op til Halloween - en helt perfekt gaveidé til årets uhyggeligste fest.

 

Gå på opdagelse og find lige præcis den gavekurv, der passer til modtageren smag.

 

Nyhederne i år er fx Magisk efterårsgavekurv og Hyggelig efterårskurv.

 

Gør Halloweenfesten mindeværdi

Måske er det første gang du er inviteret til Halloween fest eller også afholder du selv en Halloween fest, og der skal selvfølgelig pyntes op til et brag af en fest. Sørg for at festen bliver mindeværdig og medbring en smuk halloween inspireret buket, dekoration eller gavekurv med medlækkerier. Buketten kan pynte indenfor til festen. Dekorationen kan enten pynte indenfor eller udendørs ved fortrappen eller på terrassen. 

 

En gave, der er valgt med omhu og afstemt til anledningen, vil blive husket af værtsparret fremover. Vælg den perfekte Halloweenbuket, -dekoration eller -gavekurv her på siden. 

 

 

Vi sørger for levering i hele Danmark på hverdage og lørdage, og i udvalgte områder endda om søndagen.

 

Bestil i god tid for at sikre, at din Halloween-hilsen når frem inden den 31. oktober eller på selve dagen. Udforsk vores udvalg af Halloween-blomster og gaveideer her på siden.

 

Pynt op med blomster til Halloween

Blomster er med til at sætte stemningen i et rum uanset, om det er friske blomster eller tørrede blomster. 
Sætter du blomsterne sammen med et græskar, så er oppyntningen til Halloween virkelig godt begyndt.

 

Mangler du inspiration til valg af blomster til din Halloween fest eller til efteråret generelt, så har vi skrevet om de 7 mest populære efterårsblomster her.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU