Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon

Gaver til nybagte forældre

Tjek om din bestilling kan leveres i dag.

Vi leverer i hele landet. Vælg selv leveringsdato.
Vi leverer i hele landet. Vælg selv leveringsdato.Klik her, for levering af begravelsesblomster

Fødselsgave til forældre

Der findes ikke noget større i denne verden end at blive forældre til et barn. Det er noget helt særligt og selvfølgelig en begivenhed der skal fejres eller markeres. Her er blomster eller en fin gavekurv et oplagt valg.

Er nogen i familien blevet forældre, eller har en veninde eller kollega født, og ønsker du at sprede glæde hos den nybagte mor og far, så har vi har samlet alle de populære produkter, som med garanti vil gøre modtageren varm om hjertet i denne særlige tid.

Filter

Find den bedste gave til nybagt mor

En nybagt mor gave, betyder virkelig meget i en tid, hvor alting måske er helt nyt og situationen helt anderledes end den plejer at være. Der kan være mange oplagte gaveideer og hvis du ønsker at sende luksus til den nybagte mor, så er en gavekurv med lidt sødt og lækkert virkelig noget, mange nybagte mødre sætter pris på.

 

Men hvordan finder du den bedste gave til den nybagte mor? En mor-barn buket vil helt sikkert smelte hendes hjerte, for hele symbolikken i en mor-barn buket, rør de fleste mødre. Du finder både til en lille nyfødt pige eller dreng. Vi har også bundet til tvillinger.

 

Ønsker du at give en nybagt mor gave, der holder lidt længere en afskårne blomster, så vælg en gavekurv. Alle gavekasser her på siden, er nøje sammensat og der vil helt sikkert være en gavekurv, der både i størrelse og indhold passer perfekt til hende, du kender, der lige har født.

 

Gave til nybagt far

Måske kender du én, der lige er blevet far, og ønsker at sende en fødselsgave til ham. Men hvad skal denne gave bestå af?

 

En nybagt far gave kan indeholde både blomster og noget lækkert til ganen. Det afhænger helt af ham, du ønsker at overraske. Vi har sammensat noget for enhver smag og gavekasserne kan alle gives som barselsgaver.

 

Når du bestiller hos os, så har du samtid mulighed for at bestemme leveringsdatoen, og du kan skrive din helt personlige hilsen som vi vedlægger den fine gave, du har bestilt.

 

Det er nemt og vi sørger for levering direkte til modtageren.
 

Barselsgaver

De mest populære barselsgaver er barselskurve. Her har vi sammensat nogle forskellige som hver især tager udgangspunkt i kønnet på barnet. Derfor finder du en blomstrende barselskurv – pige og dreng. Og den nok mest populære – Gavekassen uden alkoholiske produkter er meget populær i denne anledning.

Blomster, chokolade og specialiteter, er forkælelses til den nybagte mor og far – bestil i dag, så leverer vi for dig. Vi leverer i hele Danmark.

 

Har du brug for flere gaveideer, så læs vores blogpost, hvor vi viser dig og fortæller mere om de 7 bedste barselsgaver.

Finder du ikke lige det, du søger, så skriv en mail eller ring til os, så er vi klar til at hjælpe dig med at få sammensat den perfekte barselsgave eller nyfødt gave.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU
Forsæt med at shoppe
Indk√łbskurv
Antal produkter: 0
Du har ikke nogen varer i kurven.
Subtotal (DKK)
0,-
LEVERINGSFORM
Levering - Udbringning
70,-
TotalMed levering & inkl. moms.
70,-
Step 1/4
Leveringsdetaljer
Kontroller & bekræft leveringsadresse
Modtagers oplysninger
Location
By
Dato for levering/afhentning
Vælg en anledning

Vælg en anledning så floristen har en ide om hvad din bestilling drejer sig om

Hvis modtageren ikke er hjemme?

V√¶r opm√¶rksom p√• at Bloomit ikke erstatter eventuelt bortkomne bestillinger, som du har givet os tilladelse til at s√¶tte ved d√łren eller aflevere hos naboen.

Step 2/4
Dine oplysninger
Udfyld og bekræft at dine oplysninger er korrekte
Location
By
En sidste bemærkning?

Læg en kort bemærkning til din bestilling

Step 3/4
Overblik
Kunde

ProduktPrisKortTotal
Subtotal (DKK)Heraf moms: 0,- DKK
0,-
Leveringstype - Udbringning
70,-
GAVEKORT / RABATKODE
Total
70,-
Step 4/4
Betalingsoplysninger
Vælg en betalingsmetode
Betalingskort
Vi tager imod en bred vifte af betalingskort. Eks. Visa, Maestro, Discover, American Express.
Betalingskort
Mobilepay
Vi tager også imod betaling via Mobilepay.
Mobilepay
Viabill
Vi tager også imod betaling via Viabill.
Viabill
Faktura til Erhverv - (25kr i gebyr)
Faktura til det offentlige
At betale
70,-

Da vi p√• vores website kan s√¶lge √łl og vin, skal vi have dig til at bekr√¶fte, at du er over 16 √•r. Hvis du er under 16 √•r, kan vi desv√¶rre ikke h√•ndtere dit k√łb.L√¶s mere her

Ved levering til begravelse, garanterer vi altid levering til tiden, forudsat bestillingen er afgivet i overensstemmelse med vores salgs- og leveringsbetingelser.

Ved levering p√• et bestemt tidspunkt p√• dagen ved √łvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering p√• det √łnskede tidspunkt p√• dagen, men vi g√łr alt hvad der er muligt for at opfylde √łnsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i √łvrigt.