Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Kalenderlys

Køb flotte kalenderdekorationer 2024

Spred glæde og send et kalenderlys til nogen du holder af inden 1. december

Vi vil også gerne hjælpe dig med at gå julen i møde med overskud. Bestil din egen adventskrans eller -dekoration i dag og lad os levere den hjem til dig. Hos os finder du både klassiske juledekorationer og dekorationer, der taler ind i tidens trends med farver og materialevalg i dekorationerne.

Finder du ikke det du søger, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 35858012 eller mail. Se alle vores kontaktoplysninger her.

Filter

En smuk kalenderlysdekoration

Kalenderlyset står fremme og klar til nedtællingen allerede før kalenderen siger december. I mange hjem tændes det troligt hver dag helt til juleaften, så udseendet på den traditionelle dekoration kan være ret vigtigt. Et smukt kalenderlys sætter prikken over i'et på julepyntningen af dit hjem.

 

Vælg et kalenderlys, der passer sammen med resten af dit pynt. Er det traditionelt, naturligt eller mere nedtonet? Mange har en stor blanding af julepynt, som man har arvet, fået foræret eller købt selv, men ofte kan der stadig findes fælles træk for pyntningen.

 

Ved at bestille din kalenderlysdekoration i god tid, undgår du en del jule-stress. Du vælger selv datoen og din yndlings dekoration, hvorefter vi leverer den til dig efter dit ønske. Lettere bliver det næsten ikke!

Har du styr på adventskransen? Ellers kan du også hurtigt bestille den hjem til de hyggelige søndage. Du kan finde det store udvalg af adventskranse her.

 

Tæl ned til juleaften med en naturlig juledekoration med kalenderlys

Juledekorationer pyntet med naturens materialer har altid være populære, men de er for alvor blevet moderne i år. Der er få ting så julet, som duften af gran fra et smukt kalenderlys, især hvis du samtidig kan nyde synet af kogler og lærkegrene. Sæt det midt på bordet som et smukt fokus i jeres hverdag eller brug den som pynt i vindueskarmen.

 

Naturen har også været fokus for flere af vores smukke dekorationer, hvor vi har prøvet at kombinere det traditionelle og det moderne. De vil derfor kunne passe ind i de fleste hjem med deres naturlige udseeende og masser af charme. Hvis du godt kan lide udtrykket, vil du sikkert falde for vores kærlige jule blomsteræske med lys. Du kan også se alle vores fine juledekorationer her.

 

Enkle kalenderdekorationer der passer hjem til dig

Er din indretning meget minimalistisk eller er der lidt mangel på plads? Kalenderlysene findes i flere variationer, så du kan finde et, der passer lige til din indretning, Hvis du falder for en af de søde dekorationer, kan du naturligvis også bruge potten resten af året til en fin plante eller blomst.

 

Der er flere enkle dekorationer, for dig, der ikke ønsker at give slip på traditionen, men stadig ikke vil fylde hele hjemmet med julepynt. Her kan det være en god ide at vælge en af de mere moderne versioner med evighedsmaterialer, så du har mulighed for at bruge den igen år efter år. De er også gode som gave til den modebevidste ven eller veninde, der fortjener en lille overraskelse. Har du brug for flere gode gaveideer? Se dem alle her.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU