Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Juledekorationer

Juledekorationer i mange afskygninger

Skab indendørs hygge og en behagelig stemning med juledekorationer. Send en dekoration til dine kære og spred glæde i hele december måned. Vi har både adventskranse og kalenderlysdekorationer, og du finder stensikkert noget, der falder i modtagerens smag.

Det er simpelt – spred juleglæde i dag.

Filter

Adventskransen er en juletradition

Julen i Danmark indeholder juledekorationer, julepynt, nisser og en masse familiehygge i rigelige mængder. Vi tænder lys i adventskransen og kalenderlyset og tæller på den måde ned til den store dag og aften – nemlig Juleaften. En aften der bliver set frem til med længsel og spænding af rigtig mange.

 

Bloomit vil gerne hjælpe dig med at gøre det lidt nemmere at pynte op til jul og sørge for at juledekorationerne er nemme at bestille og få leveret til din dør.

 

Adventskransen kan du nemt bestille her og du bestemmer hvilken dag, vi skal levere for dig. Du kan sågar overraske én, du holder af, og bestille en enkel adventskrans og få leveret til hende eller ham. Så får du ikke bare pyntet op derhjemme, men også spredt juleglæde hos dem, der betyder noget. Og julemåneden er netop en måned, hvor vi højere grad ses med familie og venner og er sammen.

 

Enkle kalenderlysdekorationer

I år har vi gjort os ekstra umage og fået sammensat nogle nye juledekorationer og deriblandt også kalenderlys dekorationer. Du kan bestille en i enten guld eller rød. De er meget enkle i udtrykket og kan passe ind i de fleste hjem.

 

Du bestiller nemt kalenderlyset her på siden og så sørger vi for at levere det til din adresse, så du rigtig kan få skabt julestemning derhjemme.

 

Se alle vores kalenderlys her

 

Shop i Bloomits store udvalg af juledekorationer

Juledekorationerne fås i et væld af farver og med forskellige æstetiske udtryk. De juledekorationer, du finder hos Bloomit, er nøje sammensat, så der er noget for enhver smag og pengepung. Er du til de traditionelle farver, eller er du med på trenden og vil du gerne bestille dekorationer, med et touch af anderledes farver.

 

Vi har både juledekorationer på fad, juledekorationer i glas og i år, har vi endda bundet en fin dørkrans, der er helt perfekt til at pryde hoveddøren henover jul og ind i det nye år.

 

Derudover finder du også en del juledekorationer med kogler og mos. Vi har også juledekorationer uden gran, da der er en del efterspørgsel på det.

 

Finder du ikke lige den juledekoration, som du ønsker, så ring til os på 35858012 eller skriv, så kan vi hjælpe dig på den måde.

 

Bloomit.dk

Blomster til hele Danmark

 

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU