Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Juleblomsteræsker

Juleblomsteræsker, der varmer i den kolde tid

Skab indendørs hygge og en behagelig stemning med juleblomsteræskerne. Send en blomsterhilsen til dine kære og spred glæde i hele december måned. Vi harforskellige farve muligheder og du finder stensikkert noget, der falder i modtagerens smag.

Det er simpelt – spred juleglæde i dag.

Filter

Blomstergave til jul

Det er nok ikke blomster, der typisk står øverst på ønskelisterne til jul. Blomster kan noget og mere, end blot at se flotte ud i den tid de står og blomstrer. Blomster signalerer liv og spreder en skøn, hyggelig og levende stemning i det rum, hvor det står i. Og hvem vil ikke gerne skabe en skøn stemning enten hjemme hos sig selv eller hos dem vi elsker?

 

Derfor er det oplagt at give en blomstergave til jul. Vælg en juleblomsteræske og forkæl en du holder af.  

 

Medbring en flot blomster værtsgave juleaften

Bestil en juleblomsteræske, julebuket, en gavekurv med en buket eller en plante og få den leveret til værten inden juleaften begynder. Det er en fin måde at begynde juleaften på, og på den måde kan du udtrykke din glæde og forventninger til aftenen, og modtageren har tid til at åbne gaven ordentligt, uden at madlavningen eller andet kommer til at tage tiden.

 

Vi har sammensat forskellige julebuketter og gavekurve, så der er noget for enhver smag. Gå julen i møde med ro og overskud og lad Bloomit levere årets blomstrende julegaver.

 

Send en blomstrende julehilsen til dine forældre, dine gode veninder eller måske til dine bedsteforældre. Det er altid skønt at modtage en uventet gave, så uanset om du bestiller en buket til levering juleaften eller resten af årets dage, så vil det altid varme. Det er bare ekstra skønt at modtage noget i en kold tid som det er i december måned.

 

Bestil blomster til levering i juledagene 2024

Som noget helt nyt og noget vi aldrig har gjort før, tilbyder vi levering i juledagene i dele af julen.

 

Du kan læse mere om det her.

 

Tjek deadline for levering på forsiden her.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU