Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon

Gravpynt

Pynt til gravstedet i højtiden 

Julen er tid til hygge med familie og venner, men det kan også tydeligt mærkes, når der mangler en i familiens midte. Bestil en kær tanke til dine nærmeste, du ikke længere har blandt dig. 

Husk at skrive gravpladsens nummer, så vi kan finde frem til rette vedkommende. Du kan også sagtens bestille hjem til dig selv, hvis du har mulighed for at køre på kirkegården med din hilsen.

Se vores udvalg af gravpynt herunder. 

Filter

Gravpynt til jul

Julen er hjerternes fest, men det er ikke altid, man kan være sammen med den, man har lyst til. Mange går på kirkegården med en kærlig hilsen op til jul, når savnet af den afdøde kan være ekstra svært. 

 

Det er desværre ikke altid, man selv har muligheden for at køre på kirkegården med en julehilsen, selvom ønsket er der. Familie og venner kan ofte ende op i forskellige dele af landet og det kan gøre transporttiden lang, men der kan også være mange andre udfordringer. 

 

Du kan vælge gravpynt i et stort udvalg af former: hjerter, kranse og cirkler! Der er naturligvis også ekstra holdbare udgaver, så din hilsen kan lægge på graven i længere tid. Alle vores gravpynt er lavet til med sæsonen i tankerne, og vil derfor kunne ligge ude til vinter.


Bestil en kærlig tanke

Gravpynt kan være hårdt at købe, da sorgen kan overvælde en. Her har du mulighed for at sidde i ro hjemme hos dig selv, mens du vælger den helt rigtige pynt til den, du savner. Vi kan leverer din hilsen hjem til dig, så du selv har mulighed for at køre på kirkegården med den, eller direkte til gravstedet. Hvis du ønsker det sidste, skal du blot huske at tilføje gravpladsens nummer til din ordre,

 

Ønsker du i stedet en flot buket til gravstedet? Blomsterbuketter egner sig både til festlige og sørgelige begivenheder, og de kan sammensættes på et væld af forskellige måder. Bårebuketter er populære til begravelser, hvor de også lægges på graven bagefter.

 

Uanset din relation til afdøde og dennes familie er en smuk blomsterbuket altid en passende måde at tage afsked og vise respekt på. Var man tæt på afdøde, og kendte man vedkommendes præferencer for blomster, kan man vælge at bede floristen om at sammensætte en bårebuket med afdødes yndlingsblomster.  

 

Se alle de smukke bårebuketter her.


Levering direkte til gravstedet 

Har du ikke selv mulighed for at lægge en kærlig hilsen på gravstedet? Vi vil meget gerne hjælpe dig! 

 

Når du bestiller gravpynt fra Bloomit, kan du få levering direkte til gravstedet. Du skal blot huske at skrive gravpladsens nummer og navn på afdøde, så vi kan finde frem til den rette grav. Din hilsen vil blive leveret med stor respekt for både dig og den du savner. 

 

Har du specifikke ønsker til gravpynten, er du altid velkommen til at kontakte os indenfor vores åbningstid. Vi er altid klar på at finde den helt rigtige løsning, så dine ønsker bliver til virkelighed. 

 

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU