Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Adventskranse og adventsdekorationer

Inspirationen bag årets adventskranse 2024

Spred glæde og send en adventskrans eller adventsdekoration til nogen du holder af inden 1. søndag i advent.

Vi vil også gerne hjælpe dig med at gå julen i møde med overskud. Bestil din egen adventskrans eller -dekoration i dag og lad os levere den hjem til dig. Hos os finder du både klassiske juledekorationer og dekorationer, der taler ind i tidens trend med farver og materialevalg i dekorationerne.

Finder du ikke det du søger, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 35858012 eller mail. Se alle vores kontaktoplysninger her.

 

Filter

Vælg en færdiglavet adventskrans

Der er flere fordele ved at vælge at købe en færdiglavet adventskrans eller -dekoration.

Inden d. 1. december, er der så mange ting, der skal tages stilling til og julearrangementer, der skal deltages i, så tiden kan være knap. Du kan spare en del tid ved at lade os være kreativ for dig. Derudover har vi også gjort det overskueligt for dig at vælge imellem klassiske røde juledekorationer og mere moderne juledekorationer, med både tørrede blomster og materialer. Ønsker du en adventskrans til ophæng, så kan vi også lave det. Ring eller skriv til os, så sørger vi for at din adventskrans bestilling modtages nemt.

Her på siden finder du adventsdekorationer og adventskranse, men vi laver også andre juledekorationer som du kan se her.


Vi har alt fra en helt enkel adventskrans til moderne hortensia adventskranse

En adventskrans kan se ud på mange måder, og der er naturligvis forskel på stilart og farvevalg. Derfor har vi taget udgangspunkt i trenden for årets juledekorationer 2024 og lavet vores bud på adventskranse, der kan passe ind i netop dit hjem. Der er adventskranse af friske materialer såsom gran, kogler, mos og fyr grene, men også med friske blomster såsom Hortensia som er fint anvendt i denne adventskrans her.


Køb adventskrans online hos Bloomit og få den leveret lige til døren

Vi har i mange år leveret til danskere i hele landet. Vi leverer blomster, dekorationer og gavekurve til enhver anledning og julen er én af de store højtider på året. Derfor er vi specialiserede i at levere for dig på både privat- og erhvervsadresser. Årets juledekorationer kan du derfor også nemt få leveret enten hjem til din egen hoveddør og hen på din arbejdsplads, hvis der skal hygges på kontoret eller i receptionen.

 

Se alle juledekorationer her.

 

Ønsker du at sende en julebuket til én, du har kær, så kan du se hele udvalget her. Der er julebuketter i forskellige farvesammensætninger og størrelser, så der er lidt for enhver smag. Er der ikke noget, der umiddelbart falder i din smag, så hjælper vi gerne med at sammensætte præcis den julebuket, du ønsker at bestille og få leveret til nogen, du har kær. Selvfølgelig kan vi også levere hjem til dig, når der skal gøre juleklar med friske blomster i vaserne.

 

Læs om adventskransen og dens historie her.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU