Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Fars dag blomster

Fars dag 2024 – blomster til den bedste Far i dit liv 

I Danmark fejrer vi Fars dag den anden søndag i maj, hvor vi hylder den bedste kvinde i vores liv. Glæd din far på denne dag med smukke buketter, der gør ham varm om hjertet. Bor du langt væk fra din far, sørger vi for at levere en smuk blomst til ham sammen med din personlige hilsen.

På Fars dag 2024, leverer vi naturligvis blomsterhilsner til hele Danmark; både Aarhus, Odense, København og Aalborg, men også alle andre byer. Bestil allerede nu, så sørger vi for resten.

Filter

Blomster & Gaver til Fars dag – Fordi din far fortjener noget helt specielt!

Fars dag er den perfekte anledning til at vise din far, hvor højt han er elsket. Hos Bloomit har vi forberedt os til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige buket, der udtrykker netop dine følelser.

 

Hvorfor vælge en Fars dag buket?

Siden 1909 har Fars dag været en tid til at hædre de utrolige fædre i vores liv. Hvilken bedre måde at udtrykke din taknemmelighed og kærlighed på end en blomst eller gavekasse, sammensat med omhu og kærlighed? Vores florister designer buketter, der ikke bare er blomster, men et vidnesbyrd om din taknemmelighed og kærlighed.

 

Find hans yndlingsblomst

Kender du din fars yndlingsblomst? Er han til farverige blomster, vin, øl, vin eller ads eller måske noget helt andet? Vores sortiment byder på alt fra klassiske blomster og gavekurve til de mere eksotiske udgaver, så du kan finde netop det, der får din fars  hjerte til at springe et slag over.

 

Gør det personligt

Tilføj et personligt kort med en sød hilsen, der fortæller din far, hvad han betyder for dig. Det er de små detaljer, der gør din gave uforglemmelig. Vælg en buket, der taler til hjertet, og vi sørger for, at den bliver leveret med både omtanke og præcision på den særlige dag.

 

Friske blomster leveret til døren

Uanset hvor du er i verden, kan du være sikker på, at vi leverer friske, sprudlende blomster og gavekurve direkte til din fars dørtrin på Fars dag. Bestil i tide, så sørger vi for, at din kærlighed ankommer frisk og smuk på din fars adresse.

 

Prisvenlige muligheder for enhver

Vores Fars dag buketter kommer i alle størrelser og prisklasser. Du kan skrive din ønskede pris i prisfeltet, og vi finder en blomst eller sammensætter en gavekurv, der passer perfekt til dit budget.

Opdag vores brede udvalg af Fard dag blomster og gavekurve og vælg den, der bedst udtrykker din kærlighed. Forkæl din far med en buket fra bloomit.dk – fordi han fortjener kun det bedste!

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU