Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon

Buket, vin og chokolade

Buket, vin og chokolade, så er der noget til alle sanser 

Skal fødselsdagen, årsdagen, kærligheden eller en anden særlig begivenhed fejres så er blomster, chokolade og vin en rigtig god mulighed for at sætte prikken over i´et for en særlig anledning. 

Filter

Send blomster og chokolade og overrask én du holder af

Forkæl én du holder kær med en smuk buket blomster, en god flaske vin og en æske lækker chokolade. Med denne kombination kræser du for din modtagers sanser på flere niveauer. Den smukke buket kræver din modtagers opmærksomhed og stimulerer både øjne, næse, hænder og sjæl. Godt nok kan blomsterne nydes, dog kan de ikke spises, men her kommer den gode chokolade og vin ind i billedet.

 

Hos Bloomit fører vi et stort udvalg af gavekombinationer bestående af chokolade, vin og blomster. Find og bestil din gave, så sørger vi for at levere den til din modtager for dig. I næsten alle tilfælde kan vi også levere din gave samme dag, som du har lagt ordren.

 

Vin, blomster og chokolade er den perfekte sansebombe

Blomster, vin og chokolade har været nydt af os mennesker siden gamle tider, og det er der en god grund til. Blomsternes mangfoldige farver og former bringer os glæde og inspiration, og vin og chokolade har altid haft en aura af luksus og nydelse omkring sig. Når vi indtager vin og chokolade, forkæler deres aroma vores sanser, og deres smag og duft tager os til himlen for en kort stund.

 

Når du giver din modtager blomster, chokolade og vin, giver du ham eller hende den ultimative sanseoplevelse. Ved at give vin, chokolade og blomster giver du ikke blot din modtager en samlet tre-i-én-gave, du giver din modtager en gave med tredobbelt slagkraft.

 

Vil du sætte prikken over i’et i din gave, kan du med fordel vælge en kombination, som passer til din modtagers personlige smag. Ved du, at din modtager elsker mousserende vin, kan du gøre din modtagers glæde endnu større ved at vælge en sød og boblende vin.

 

Og ved du, at modtager har en forkærlighed for lyserøde roser, er det oplagt at vælge en buket, som består af roser i lyserøde, rosa og pinke nuancer. Chokolade kommer også i forskellige varianter og kan for eksempel både være sød og saltet, så her har du rig mulighed for at vælge noget, som vil glæde din modtagers smagsløg.

 

Få hjælp til at lave din helt egen gavekombination

Fandt du ikke en kombination, som faldt i din smag? Ligesom vi mennesker er forskellige, så er vores præferencer for blomster, spiritus og søde sager.

 

Vores udvalg på siden er blot eksempler på, hvad vi kan lave. Har du særlige ønsker til blomsterne i buketten, vinen eller chokoladen, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker, så din modtager får en dejlig, skræddersyet gave, som vil gå lige ind i hjertet.

 

Du er også velkommen til at kigge på vores andre produkter på webshoppen og indsamle inspiration til, hvordan din næste gave kan se ud.

 

Hos Bloomit kan du nemt og hurtigt bestille blomster, chokolade og vin

Har du lyst til at overraske én du holder af med en smuk buket blomster, god vin og dejlig chokolade? Men er du forhindret i selv at overrække gaven til din modtager?

 

Så gør brug af Bloomits landsdækkende leveringsservice. Vores mission er at sprede glæde i Danmark, og derfor tilbyder vi udbringning af blomster, chokolade og andre lækkerier for at gøre det lettere for danskerne at glæde hinanden. Vi bringer ud i hele landet og lige til døren. Alt du skal gøre for at købe levering, er at indtaste din modtagers adresse og vælge tidspunkt for levering, når du bestiller din vare.

 

Vi har også stor erfaring og succes med at bringe ordrer ud samme dag, som de er lagt. Ønsker du at få din gave bragt ud samme dag, er det vigtigt, du lægger din bestilling så tidligt på dagen som muligt – ellers kan vores dygtige florist jo ikke nå at binde din buket og pakke din gave smukt ind!

 

Det er også muligt at sende gaver til udlandet, men her er levering samme dag ikke en mulighed. Vil du sende en lækker overraskelse til en udenlandsk adresse, bedes du kontakte os per mail eller telefon.

 

Vin og chokolade i følgeskab af smukke blomster er en vindergave.

Der findes mange flotte kombinationer med vin og blomster. Her på siden ses produkter, der både indeholder blomster og vin.

 

Alle produkter egner sig godt til festlige lejligheder hvor der virkelig skal fejres igennem. Men blomster, vin og chokolade egner sig også til hverdagens begivenheder, som skal bare skal fejres med lidt ekstra godt.

 

Både til ham og hende, som sætter pris på en gavehilsen med vin og chokolade. Vi har også et bredt udvalg af dejlige gavekasser fyldt med alt, hvad hjertet kunne begære for eksempel specialøl og gourmetkonfekt.

 

Vi har også en alkoholfri gavekurv, som egner sig godt til modtagere, som ikke kan lide alkohol, eller som ikke kan nyde alkohol for eksempel på grund af sygdom eller graviditet.

 

Send din vin og blomster levering allerede i dag!
Vi sørger for hurtig udbringning til tiden.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU