Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon

Blomster til Slagelse

Står du og har brug for at få sendt en buket ud i Slagelse? Eller kender du en, der holder fødselsdag, jubilæum eller bryllup i Slagelse og omegn, så er vi også klar til at hjælpe dig med det.

Her på siden finder du smukke buketter, der egner sig til de fleste anledninger. Har du spørgsmål til noget, så tøv ikke med at kontakte os på mail eller her, så vender vi tilbage med svar til dig hurtigst muligt.

Se buketter til Slagelse herunder.

Filter

Send blomster til Slagelse i dag

I Slagelse har vi nøje udvalgt de bedste samarbejdspartnere, som alle er uddannede blomsterdekoratører og har stor erfaring indenfor alt med blomster. Derfor kan du være sikker på, når du bestiller blomster til levering i Slagelse, at Bloomit håndterer din ordre med største omhu og ansvarlighed, så du kan trygt og roligt regne med at din blomsterhilsen når frem på den ønskede dag. Måske allerede i dag! Tjek deadline for levering i dag ved at indtaste postnummeret her.

Friske blomster der holder

Det er naturligt for os at blomsterne altid er helt friske, at de bliver bundet i stil med og efter det produktbillede, du har bestilt, og at vi pakker ind efter anledningen. Så har du bestilt en farverig buket til levering i Slagelse, så pakker vi buketten ind i indpakningspapir i farver, der matcher blomsterne. Derudover så pakker vi alle buketter med lidt vand, så de kan holde sig friske længe efter at vi har leveret dem til modtageren. Så skal modtageren ikke skynde sig at sætte blomsterne i en vase, hvis de fx står fint og pynter på et gavebord til en fest. Det synes vi er praktisk og god service.

 

Bestil blomster hos Bloomit og få leveret til tiden

Når du afgiver din ordre, så er det vigtigt at du oplyser os de korrekte informationer på modtageren, så vi sikrer os at vi kan levere din blomsterhilsen i Slagelse korrekt. Dobbelttjek derfor altid din ordre, så du ved, at vi har fået de rigtige oplysninger på modtageren.

Sådan bestiller du blomster til Slagelse

  1. Find det produkt, du ønsker at få leveret i Slagelse
  2. Vælg prisen på produktet og skriv din personlige hilsen i et kort
  3. Indtast alle oplysningerne på modtageren og på dig
  4. Betal for ordren
  5. Når du har betalt, modtager du en ordrebekræftelse som vi beder dig gennemgå for evt. fejl og mangler
  6. Bloomit sørger for resten

Det er nemt og bekvemt, og så har du sørget for at overraske en, du holder af i Slagelse. Vil du sende blomsterhilsener til andre byer, er det lige så nemt, for vores hurtige levering gælder hele landet.

 

Bloomit partnerflorister i Slagelse

Vi udvælger nøje vores samarbejdspartnere rundt i hele Danmark. I Slagelse er vores partnerflorist Blomsteriet som du kan læse mere om her.

 

Send en bårebuket til Slagelse

Står du i sorgens stund og mangler blomster til en begravelse, så klarer Bloomit også det. Vi binder alt indenfor begravelsesbinderi, om det er en bårebuket, båredekoration, begravelseskrans eller kistepynt, du skal have leveret ud i Slagelse. Vi har stor erfaring med alt i begravelsesbinderi.

Blomster direkte til kirken i Slagelse

Bloomit leverer rigtig mange blomster til begravelser og bisættelser i hele landet. Du kan derfor roligt bestille bårebuketter, dekorationer mm. hos os. Vi sætter en ære i, at blomsterne ankommer til kirken i god til inden ceremonien begynder.

Mangler du blomster til Sankt Peders Kirke i Slagelse, blomster til Sankt Mikkels Kirke eller måske til Antvorskov Kirke i Slagelse, så er vi klar til at hjælpe dig. Bestil din hilsen til begravelse i Slagelse her.

Vi leverer til hele landet, så har du brug for at få leveret ud i Aarhus, Aalborg eller Esbjerg, så klarer vi også det.

 

Din lokale blomsterhandler i Slagelse

Vi samarbejder med lokale blomsterbutikker over hele landet og i Slagelse har vi et rigtig godt samarbejde med dygtige blomsterbutikker, der leverer i og omkring Slagelse by:

 

Blomsteriet

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU