Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Blomster til Roskilde

Send blomster til Roskilde

Bloomit elsker at sende smukke blomster til Roskilde. Fordi vi selv udvælger vores lokale blomster leverandører, kan du være tryg ved at kvaliteten er i top.

Når du køber igennem os, sikrer vi din ordre igennem hele rejsen. Og det går stærkt! Ofte kan vi udbringe blomster samme dag. Se mere om det nedenfor.

 

Filter

Nem og simpel blomsterudbringning til Roskilde

Bloomit har en rigtig stærk online platform, hvor vi uafhængigt har valgt Roskildes bedste blomsterforhandlere.

Du kan på få minutter sende din blomst igennem vores webshop, hvorefter vi står for alt dialog og aftale med de lokale blomsterbutikker i Roskilde.

Du kan online hos os bestemme kortteksten, om du vil være anonym, give kommentar til fragtmanden og mange flere ting.

Det eneste du skal oplyse er:

1.    Hvilken buket den heldige modtager skal have + evt ekstra godter

2.    Hvor og hvornår modtageren skal have den

3.    Afgive din bestilling

Så har du gjort din del for at skabe glæde! 

 

Kan min blomst nå ud i dag?

Vi bringer blomster ud til hele Danmark, og du kan indtaste dit postnr. her for at se om leveringen kan nå ud til Roskilde i dag.

Uanset hvortil i landet, du vil sende en smuk blomst, klarer vi opgaven. Vi har landsdækkende levering og kan ofte bringe din blomst ud samme dag, som du bestiller. Blomsterlevering til Roskilde har derfor aldrig været nemmere.

 

Send blomster til Roskilde og glæd en du har kær

Hos Bloomit er vi overbevist om, at blomster bringer liv, farve og glæde. Ligesom en blomst kan lyse et mørkt rum op, kan en buket få din modtagers ansigt til at lyse op. Uanset hvem du sender blomster til, kan du være sikker på, at vores buketter og dekorationer er lavet med smukke og friske materialer.

Vores samarbejde med de dygtigste blomsterforhandlere i Roskilde betyder, at du er garanteret anretninger af højeste kvalitet. Kan du i vores sortiment ikke finde en buket lige efter dit hjerte, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os per telefon eller mail, så du kan få den dekoration, du drømmer om. Bestil blomster i dag og modtag i morgen. 

Du kan derfor altid finde en buket, der passer til anledningen, uanset om du skal til barnedåb, fødselsdag eller begravelse.

 

Forkæl sanserne med en spiselig gave

Vil du kræse lidt mere om din modtager, kan du medsende en chokolade- eller vingave. Hos Bloomit har vi både simple men søde gaver og store og luksuriøse gavekurve fyldt med lækkerier.

Du kan finde inspiration til din blomstergave ved at kigge i vores sortiment, og finder du ikke det, du ønsker, er du velkommen til at kontakte os med din forespørgsel.

Vi leverer også blomster til København og resten af sjælland.

 

Bloomit partnerflorister i Roskilde

Til at levere i hele Roskilde har vi Esperance Blomster og Blomsten & Biens Favorit som vi har et rigtig godt samarbejde med.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU