Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon

Blomster til Odense

Send blomster i Odense samme dag

Bloomit startede i Odense, så når du bestiller blomsterhilsner til Odense, så ved du med sikkerhed, at der bliver leveret høj kvalitet og blomster, der svarer til produktbillederne.

Når du køber blomster mm. igennem os, sikrer vi din ordre igennem hele rejsen til den heldige modtager og oftest kan vi udbringe blomster samme dag - se mere om det nedenfor.

Filter

Vi har håndplukket disse blomster til Odense

Vi har håndplukket de dygtigste blomsterdekoratører i Odense, så du uden bekymring kan bestille blomsterlevering i hele Odense og omegn!

Ved du endnu ikke hvilken blomst du vil sende? Eller har du andre spørgsmål vedrørende din bestilling? Så er du selvfølgelig altid velkommen til, at kontakte os på telefon eller mail i vores åbningstid.

Har du specielle ønsker til din blomsterlevering til Odense, kan du også ringe direkte til butikken og snakke med vores blomsterdekoratører om dine ønsker. De er klar til at hjælpe dig og besvarer dine spørgsmål vedrørende alt om blomster og blomstergaver.

 

Så nemt er det at sende blomster til Odense

Hos Bloomit er det rigtig nemt, at sende blomster til værten, værtinden, fødselaren eller en helt fjerde, det kræver bare nogle få klik og lidt information, og så er din blomsterlevering med glæde på vej!

Du skal bare vælge følgende:

1.    Hvilken buket den heldige modtager skal have + evt ekstra godter

2.    Hvor og hvornår modtageren skal have den

3.    Afgive din bestilling

Så har du gjort din del for at skabe glæde hos modtageren!

 

Send blomster i Odense i dag med Bloomit Odense

Du kan indtaste dit postnr. her for at se om din blomsterlevering til Odense kan nå at blive sendt af sted i dag.

Uanset om du vil sende blomster til Odense eller Odder, så klarer vi opgaven - vores levering er nemlig landsdækkende! Tjek deadline for Odense i dag.

 

Gør H.C. Andersens barndomsby skønnere med blomster

Odense er kendt for at være fødestedet for verdens nok mest berømte forfatter – selveste H.C. Andersen. Og med vores blomsterudbringning kan du nu være med til at gøre Odense mere magisk med smukke blomster.

For blomster glæder både øjne og sind, og de er den perfekte gave at give, fordi de udstråler omtanke og overskud. Blomster kommer i tusindvis af farver, former og dufte, og du kan derfor altid være sikker på at finde en blomst, som passer præcist til anledningen og modtageren.

Bloomit samarbejder med de fineste blomsterbutikker i Odense. Det betyder, at du altid er garanteret friske og smukke blomster, buketter og dekorationer af højeste kvalitet, når du vælger os som din blomsterforhandler.

Står du og mangler en særlig buket til en særlig begivenhed, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står altid klar til at lave fantastiske blomsteranretninger til Odenses bysbørn.

 

Chokolade, vin eller øl som prikken over i’et

Ønsker du at forsøde din modtagers hverdag med lidt ekstra, kan du tage et kig i vores sortiment, der bugner af skønne og lækre gaveidéer. Her finder du både simple men søde vin-, chokolade- og ølgaver, og du finder også fine og overdådige gavekurve fyldt med alskens lækkerier.

De fleste gaveidéer er naturligvis pyntet med søde blomster.

 

Få leveret blomster til begravelse i Odense fra Bloomit Odense

Blomster gives i alle anledninger. Står du i sorgens stund og har brug for at udtrykke din sorg med blomster, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan nemt bestile blomster til begravelse eller bisættelse i Odense, og så sørger vi for levering direkte til kirken. Bloomit Odense leverer blomster til alle kirker i Odense og omegn. Send blomster til Thomas Kingos Kirke, blomster til Munkebjerg Kirke, blomster til Ansgar Kirke, Vor Frelser Kirke, Fredens Kirke, Paarup Kirke, Næsby Kirke m.fl. Uanset, så er vi klar til at hjælpe både med kistepyntning i Odense og kranse og båredekorationer. Bestil i dag, så sørger vi for resten, så du ikke skal tænke mere på det i sorgens stund.

Vi leverer også blomster til Aarhus & København

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU