Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon

Send blomster til Amager

Blomsterudbringning på Amager samme dag

Lad Amager blomstre! Her hos Bloomit har vi sørget for, at du nemt kan sende smukke blomster til dem, som du holder af, og vil give lidt ekstra. Du kan se udvalget af blomster til Amager herunder. Alle vores produkter bliver udført af kyndige hænder, så du er sikker på at få leveret kvalitetsblomster.

Filter

Send buket til Amager

Vi tilbyder blomsterudbringning på Amager, og for dig betyder det, at du hurtigt og nemt kan bestille den perfekte blomstergave online og få den bragt ud. Vi binder din buket, præcis som du ønsker, og vi sørger også for at sende den sikkert afsted til modtageren.

Vi kan lave blomsterbuketter og blomsterdekorationer til enhver anledning, og ofte kan vi bringe din blomsterbestilling ud samme dag, som du har lagt ordren.

 

Alle vores blomster og blomsterdekoratører er håndplukkede

Vi har selv nøje udvalgt vores samarbejdspartnere, som består af lokalområdets bedste blomsterbutikker. De bedste florister og blomsterforhandlere på Amager står derfor til din rådighed, når du køber blomster hos os.

Ved du ikke helt, hvilken buket eller dekoration du skal vælge til Mors dag? Eller har du specielle ønsker til din blomsterne i din buket? Eller har du spørgsmål til, hvordan blomsterudbringning på Amager foregår?

Du er altid velkommen til at kontake os med dine spørgsmål. Kontakt os via mail eller telefon i vores åbningstid, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål.  

 

Send blomster til Amager – levering samme dag

Bloomit vil gøre det så nemt som muligt at sende blomsterglæde af sted. Det eneste du skal gøre, er at vælge din ønskede buket og indtaste de nødvendige informationer. Når du har lagt din ordre, skal du bare læne dig tilbage og slappe af. Så sørger vi for, din buket bliver bundet lige inden udbringning, så den er så frisk som mulig ved ankomst, og vi sørger selvfølgelig for at sende buketten af sted på det tidspunkt, du har valgt.

 

For atlægge en bestilling skal du:

1. Fortælle os hvilken buket din modtager skal have

2. Fortælle os hvor og hvornår din modtager skal have buketten

3. Afgive din bestilling

Når det er gjort, skal vi nok tage os af resten.

 

Kan min blomst nå ud i dag?

Vi leverer blomster i hele Danmark og tilbyder derfor naturligvis også blomsterlevering på Amager. Du kan indtaste dit postnr. her og se, om din blomst kan nå ud til din modtager i dag.

Vi har stor succes med at bringe blomster ud samme dag, som de er blevet bestilt. Du kan derfor trygt vælge os, uanset hvortil du vil sende blomster.

 

Blomster fryder øjne og hjerte

Bare fordi alle blomsterne i den kommende byskov er forsvundet, betyder det ikke, at Amager behøver være blomsterfrit område. Vi vil i hvert fald gøre vores bedste for at sprede blomsterglæde på Amager!

Blomster er den perfekte gave at give, for de glæder ikke kun modtagers øjne, de glæder også hjertet, fordi de er givet med omtanke. Uanset hvor de står henne, lyser blomsterne rummet op. De tilfører liv og farver, og de passer derfor ind over alt.

Blomsternes mange forskellige former og farver gør det også muligt at binde buketter og dekorationer til enhver anledning. Har du brug for hjælp til at vælge blomster til din blomsteranretning, eller skal du have bundet en særlig buket til en særlig anledning, står vi klar til at hjælpe dig.

 

Blomster glæder øjnene, og lækkerier glæder ganen

Der er ingen tvivl om, at blomster stimulerer vores sanser, men det samme kan siges om lækre vin- og chokoladegaver. Og sikke en sansebombe du får, når du kombinerer de to ting!

Hos Bloomit finder du både enkle men smukke gaver, der består af en blomst og lidt lækkert til ganen. Du finder dog også overdådige anretninger, der indeholder blomsterbuketter og lækker chokolade og øl, og som oser af forkælelse og nydelse.

Vi sender også blomster til Frederiksberg og andre steder i København. Bloomit leverer i hele Danmark. Vi glæder os til at ekspedere dig.
 

 

Din lokale blomsterhandler på Amager

Vi samarbejder med lokale blomsterbutikker over hele landet og på Amager i København S har vi et rigtig godt samarbejde med dygtige blomsterbutikker, der leverer i og omkring Amager:

 

Aroma Blomster

Bispebjerg Blomster

Christinas Blomster og Livsstil

Den Nye Grønne

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU