Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Ranunkler

Ranunkler er en fantastisk blomst og en rigtig skøn forårsbebuder.

Se vores skønne muligheder du har med ranunkler, de gør sig godt alene, eller sammen med andre skønne forårsblomster som tulipaner eller hyasinter. 

Se udvalget nedenfor, og send en hilsen afsked til en du holder af. Vi leverer i hele landet. 

Filter

Buketter med ranunkler 

Hver årstid har sin charme og sin favoritblomst, og her i forårsmånederne er ranunklen er en dem vi forbinder allermest med forår, den gør sig rigtig godt i helt enkelte ranunkelbuketter med lidt grønt. Men også sammen med andre skønne blomster. Ranunklen ses tit i buketter med tulipaner og hyacinter hvor de er bundet med grønt af forskellig slags og ikke mindst forårsgrene. Men altså de kan bruges i alle andre buketter og er virkelig smukke, uanset kombinationerne. 

 

Ranunkler findes både som knold til at plante i haven. Ranunkler kan placeres både i havens bede og i krukker. Mange vælger dog og placerer ranunklerne i krukker da de ikke er vinterhårdføre her i Danmarks kolde vintermåneder. Så vil du gerne have ranunkler i din have som kommer igen år efter år, skal man derfor opbevare dem frostfrit og tørt vinteren over. Men altså de kan selvfølgelig også købes som snitblomst, og nydes i de sene vintermåneder og forårsmånederne hvor de er fremme i blomsterforretningerne. Den har en urteagtig stilk og skal derfor stå sparsomt i vand, ligesom vi keder det med gerbera, franske anemoner og andre snitblomster med bløde stilke.  

 

Se udvalget af buketter med ranunkler her på siden og få leveret en skøn hilsen til en du holder af. Husk med her på shoppen kan få leveret i hele landet. Læg din ordre og vi ordner resten. 

 

Hvide ranunkler eller gule ranunkler - den smukke blomst fås i et væld af farver

Ranunkler er skønne i alle farver, og mulighederne er mange. Der findes det helt traditionelle i farver som lyserød, rød, hvid, orange og gul. De findes med små spinkle hoveder, men også som ekstra luksus udgaver i flerfarvet og større i hovedet. De gør sig godt helt enkelt i en vase for sig selv, med grene eller med andre skønne forårsblomster. Det kunne være både med tulipaner, hyacinter eller franske anemoner.  


Køb en buket med ranunkler fra Bloomit

Hos os kan du købe en ranunkelbuket eller en anden forårsskøn buket som også indeholder ranunkler og få den sendt ud som en skøn gavehilsen. Vi leverer i hele landet via skønne florister. Få sendt din hilsen allerede i dag med vores samme-dags levering, ved bestilling før deadline. Du kan også bestille din hilsen og få den leveret på en valgfri dag i fremtiden, en dato du helt selv bestemmer. Du kan se og tjekke vores deadline på forsiden af shoppen, og se hvor hurtigt vi kan leverer din blomsterhilsen.   

 

Se vores udvalg af flotte Forårsblomster og buketter, vores tulipanudvalg eller almindelige buketudvalg der er noget for enhver smag. 
God jagt på din perfekte blomsterhilsen. 

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU