Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon

Planter

Blomsterdekorationer med planter, står friskt længere

Skal din hilsen have længere holdbarhed end buketter af afskåret blomster, så er en blomsterdekoration med en eller flere planter et oplagt valg. Dekorationen kan være med en eller flere planter. Dekorationen kan indeholde vin, chokolade eller andet tilbehør, eller en helt tredje gave. 

Filter

Når lang holdbarhed og friske blomster går hånd i hånd.

 

Planter både til indendørs og udendørs

Plantedekorationer egner sig til både indendørs og udendørs og er et sikkert valg som blomsterhilsen. Uanset anledning, så ved man at modtager får en dekoration med god holdbarhed, som kan stå længere end en buket og skabe glæde længe.

 

Form, farve og stil skal passe til anledningen

Vælger man en plantedekoration som blomsterhilsen, er der flere ting at overveje inden det endelige køb. Form, farve, stil, holdbarhed og blomstring, er nogen af de vigtigste ting at tænke over.

Plantedekorationer kan være sammensat af mange forskellige planter. Alt efter hvilken stil og udtryk man ønsker, er det vigtigt, at vælge de rigtige planter.

En plantedekoration egner sig til at stå de fleste steder i et hjem og i en virksomhed. Men det er ikke alle steder, hvor der er den nødvendige plads.


Et eksempel kunne være: skal dekorationen stå på en skranke i en reception, skal der tages stilling til plantedekorationens dimensioner, så den ikke bliver for stor. Ligeledes kunne det være at plantedekorationen skal stå på et spisebord, hvor der stilles krav til dekorationens højde, så man kan kigge henover den, når man spiser ved bordet.


En begivenhed kan også være omdrejningspunktet for hvordan plantedekorationen skal se ud. Skal plantedekorationen være med blomstrende planter eller med grønne planter, har det en stor indvirkning på dekorationens endelige udtryk, men det har også betydning for hvordan dekorationen skal passes.

 

Pleje- og pasningsvejledning

Blomstrende planter kræver generelt mere pasning og sætter større krav til lys, vand, temperatur og gødning, hvor grønne planter ofte er nemmere at passe.

Har du lyst til at læse mere om planter til indendørs, så kan du læse vores guide til pasning og pleje af indendørs planter.

 

Vær opmærksom på at det ikke er hensigtsmæssigt at bestille planter til levering på sygehuse, da der her er skærpede hygiejnekrav, hvorfor jordbakterier ikke må finde sted.

 

Vi ser frem til at modtage din blomsterbestilling.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU