Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Påskeliljer

Påskeliljer i buketter behøver ikke kun høre påske til, men er blot et godt kendetegn til at foråret er godt igang, Her har vi samlet et lille udvalg af buketter som indeholder påskeliljer. Men altså vent ikke til påske, køb dem nu mens de er her.  

Filter

Pynt påskefrokostbordet med påskeliljer

Du kan nyde de smukke påskeliljer på påskebordet, men hvorfor vente. Hvorfor ikke nyde dem allerede lige nu hvor der er og finde alle steder. Du behøver ikke at vente til påsken. Påskeliljer kommer først på foråret og kan nydes meget længere end kun i påskeugen.  

 

Der findes mange forskellige slags påskeliljer, de helt klassiske og enkle helt klare gule. Men der er også andre varianter i både andre gule farver, flerfarvede og dobbelte. De har alle en masse charme på hver deres måde. Henover er der forskellige buketter med forskellige slags påskeliljer så undersøg gerne hele udvalget. Vi er sikre på der er noget for enhver smag. 

 

I vores forskellige buketter med afskåret påskeliljer er der lavet lidt for enhver smag. Vores forårsbuket i gult tema er i gule og lyse orange farver med skønne dobbelte påskeliljer i en flot gul farve. Der er også vores forårsbuket med greneffekt som er buket i løs stil. Vores fortryllende forårsbuket er bundet med creme påskeliljer og med lime og lyserøde toner. Udvalget er stort, og du finder helt sikkert også en der passer til dig.

 

Hvis du ikke er til påskeliljer, kan du finde nogen af vores andre udvalg af forårsblomster Det kunne være vores tulipanbuketter, ranunkelbuketter, eller måske er du blot til vores helt almindelige buketudvalg.  

 

Send en buket med påskeliljer fra Bloomit

Påskeliljer i buketter behøver ikke kun høre påske til, men er blot et godt kendetegn til at foråret er godt i gang, Her har vi samlet et lille udvalg af buketter som indeholder påskeliljer. Men altså vent ikke til påske, køb dem nu mens de er her.  
Der er også et lille udvalg hvor du kombinerer din blomsterhilsen med påskeliljer buketter med chokolade eller øl. En skøn gavehilsen der kan sendes til både mænd og kvinder. 

 

Husk du kan bestille din hilsen og få den leveret allerede i dag, hvis du bestiller før vores deadline. Du kan tjekke vores deadline på forsiden af shoppen. Vi kan også leverer din forårshilsen en dag ud i fremtiden, efter dit eget dato ønske, så bliver det ikke nemmere.  

 

Vi glæder os til at ekspedere dig og levere din ordre.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU