Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon

Georginer

Få Georginer bragt til døren

Georginerne er her og de er vildt populære. De blomstrer fra juli til oktober, og du kan vælge imellem buketter og dekorationer, der alle indeholder de fineste Georginer her på siden.

Spred glæde med de skønneste Georginer i dag. Du bestiller nemt en smuk buket med Georginer eller en dekoration i hatteæske og vælger leveringsdatoen i kalenderen. Vi glæder os til at levere for dig.

Filter

Georginer og Dahlia blomster

Georginer, også kaldet Dahlia (latin) er en slægt med ca. 35 arter, der er udbredt i bl.a. Mexico og Guatemala. De knolddannende og urteagtige planter med en busket vækst er flerårrige, og de fås i alle regnbuens farver, dog findes de ikke i blå. Georginer skal tages op af jorden i vinterhalvåret, hvis man ynder at have dem i haven år efter år. Blomstens hoved varierer i både størrelse og form - fra stjerneformet til kuglerunde pomponer som er meget særpræget.

 

Blomstrende knolde i sensommeren og efteråret

De første Georginer begynder at blomstre i juli måned og så står de og blomstrer indtil den første spæde nattefrost kommer. Så er det tid at tage dem op af jorden og få dem tørret og opbevaret for vinteren. Knoldene lægges igen om foråret, når der igen er frostfrit i jorden. Georginer kræver derfor lidt mere arbejde en stauter, der står udenfor hele året, men de er nu smukke. Blot et par knolde kan blomstre helt overdådigt og give rigtig mange blomster, der er velegnet til at skære og sætte i vaser.

Vi binder rigtig mange Georginer til smukke buketter og dekorationer i løbet af sensommeren og ind i efteråret.

 

Georginer bundet til buketter

Har du Georginer og Dahlia i din egen have eller i krukker, så vil vi anbefale at skære nogle af dem og sætte i en vase. De står så fint og lyser op. Georginer er nemlig velegnet til at binde til buketter. De kan matche enhver farvenuance, da de fås i mange forskellige farver. Derudover dufter de ikke, så hvis du har allergi overfor blomster med duft, er de rigtig gode at anvende. 

 

Få leveret en buket med Georginer

Elsker du også Georginer, eller kender du nogen der gør? Så lad os levere en smuk buket for dig sammen med din personlige hilsen. Georginer står fint i en vase med lunken vand, og kan blomstre i flere dage. Bestil en buket eller dekoration med Georginer og spred glæde allerede i dag.

Har du set vores populære hatteæsker, der er også nogle i blandt, der indeholder de skønne Georginer.

 

Er du nysgerrig og vil læse mere om Georginer, så kan du læse mere i blogpostet her.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU