Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Afskåret dekorationer

Blomsterdekorationer der holder - til enhver lejlighed!

Skal det være noget andet end en buket, men samtidig være friske afskårne blomster, så er en blomsterdekoration med afskårne blomster, det oplagte valg. En dekoration med afskårne blomster kan variere imellem alt fra små tætte blomstersammensætninger, som er passende til en lille værtindegave og en fødselsdag, til blomsterdekorationer, som er større og mere unikke. Alle passer de til bl.a. receptionsgave, bryllupsgave og andre begivenheder.

 

Filter

En dekoration af friske blomster skiller sig ud fra mængden

Skal du holde fest, sende en fødselsdagsblomst, pynte op på arbejdspladsen eller bare nyde flotte, friske blomster i hjemmet, så egner dekorationer sig altid godt til lejligheden.

 

Blomsterdekorationerne holder længe, og ofte længere end en buket, og så skiller en dekoration sig ofte ud fra mængden af buketter og mere traditionelle dekorationer.

En blomsterdekoration lavet i en stikmasse, som disse produkter er, holder rigtig godt, så længe de blot bliver vandet regelmæssigt. 

 

Blomsterdekorationer gør indtryk!

De fleste vælger at købe en buket og forære i gave, eller pynte op med, i stedet for en dekorativ dekoration. Så vælg gerne en dekoration her på siden, så er du sikker på at gøre et særligt indtryk på modtageren af blomsterne, og hvem vil ikke gerne det.

 

Finder du ikke hvad du ønsker, her på siden, så kontakt os gerne på tlf 35 85 80 12, så hjælper vi meget gerne med at lave en helt unik blomsterdekoration, alt efter dine ønsker og idéer.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU