Bloomit

Det er snart valentindag, bestil din buket allerede i dag! Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Send blomster til Vejle – udbringning samme dag

Send blomster til Vejle – udbringning samme dag

Mar 08, 2016

Hos Bloomit kan du let sende blomster og sprede glæde hos en heldig modtager i Vejle. Vi håndplukker selv vores samarbejdspartnere, så du kan være sikker på, at din buket er bundet af den dygtigste florist i nærheden af din modtager. På den måde risikerer du aldrig at sprede andet end god stemning i det østjyske, når du sender blomster med Bloomit.

 

Ved du endnu ikke, hvilken blomst du vil sende?

 

Eller har du andre spørgsmål vedrørende din bestilling? Så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på vores telefon eller mail i vores åbningstid.

 

Har du specielle ønsker til din blomsterlevering i Vejle, kan du også ringe direkte til butikken og snakke med vores blomsterdekoratører om dine ønsker.

 

Så nemt er det at sende blomster til Vejle

 

Hos Bloomit vil vi gerne gøre det så simpelt som muligt at sende glæde til dine kære. Vi har derfor sparet dig for besværet med at vælge mellem hundredevis af forskellige blomsterdekoratører i Vejle, som du ikke kender i forvejen. Vi har nemlig helt selv nøje udvalgt vores samarbejdspartnere i vejle og omegn, så du kan være sikker på, at den heldige modtager får en god oplevelse hver eneste gang.

 

Du skal bare fortælle os følgende:

 

1.    Hvilken buket den heldige modtager skal have + evt ekstra godter

2.    Hvor og hvornår modtageren skal have den.

3.    Afgive din bestilling.

 

Så har du gjort din del for at skabe glæde!

 

Kan min blomst nå ud til Vejle i dag?

 

Vi tilbyder ikke kun blomsterudbringning til Vejle men til hele Danmark, og du kan indtaste dit postnr. her for at se, om blomsterleveringen kan nå ud til Vejle i dag.

 

Uanset hvortil du ønsker din blomster levering, så klarer vi opgaven!

 

Spred glæde i Vejle med de smukkeste blomster

Hos Bloomit mener vi, at blomster er en gave til verdenen. Vi mener også, at gaver bør deles, så alle får et boost af liv og glæde i dagligdagen.

 

Blomstergaven er nemlig en gave, der glæder på flere måder. De stimulerer ikke kun vores sanser med deres vidunderlige farver, former og dufte. De glæder også, fordi de er givet med omtanke. Blomster er derfor den perfekte gave til dine kære, men de er også perfekte, hvis du vil forkæle dig selv.

 

 

Vi samarbejder med de bedste florister i Vejle. Det betyder, at du med garanti får bundet friske og smukke buketter, hver gang du vælger os som din blomsterforhandler.

 

Skal du til en vigtig begivenhed men kan ikke finde den rette blomst eller buket, står vi klar til at hjælpe dig, så du får bundet en perfekt buket til anledningen.

 

Send blomster og lidt lækkert til ganen

Ønsker du at forsøde dine kæres eller din egen tilværelse endnu mere, tilbyder Bloomit også spiselige gaver såsom vin og chokolade. Du finder også færdiglavede gaveløsninger, som er klar til at blive sendt af sted til din heldige modtager.

 

Om du er på udkig efter en enkel men stilfuld blomsteranretning, der består af vin og blomst, eller en luksuriøs gavekurve fyldt med ekslusive lækkerier, finder du det med garanti hos os.

Vi sender også blomster til Århus og Odense