Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Knaphulsblomster

Filter

En knaphulsblomst bæres først og fremmest af brudgommen og placeres på hans revers. Derudover er det meget almindeligt at både forlover, brudens far, brudgommens far og de nærmeste mandlige venner bærer knaphulsblomster der matcher enten hinanden eller matcher til tøjet de enkelte personer bærer. Knaphulsblomster er meget almindeligt anvendt til bryllupper der afholdes i Danmark.

 

En knaphulsblomst koster DKK 175,00 og kan se ud på mange måder. Man vælger næsten altid blomsterne til knaphulsblomsten ud fra hvilke blomster brudebuketten indeholder. Ellers er der også nogle der vælger blomster ud på den baggrund at det skal matche bærerens beklædningen.

 

Vi tager forbehold for prisændringer, hvis knaphulsblomsten skal udføres på en anderledes og måske mere avanceret måde, i forhold til de knaphulsblomster vi sælger her på shoppen.

 

Vores uddannede blomsterdekoratører er klar til at besvarer dine evt. spørgsmål til anvendelse eller bestilling af knaphulsblomster. Vi kan kontaktes pr. mail: [email protected] og pr. tlf.: 66 14 71 07.

 

Se også vores store sortiment af brudebuketter. Der kan du også få faguddannet hjælp og vejledning - skulle du få brug for det.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU