Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Send blomster til Sønderborg - levering samme dag

Send blomster til Sønderborg - levering samme dag

Mar 27, 2018

Blomsterudbringning i Sønderborg samme dag

Kender du en rar sønderborgenser, som godt kunne forkæles med en sød blomst? Så send blomster til Sønderborg via vores landsdækkende blomsterleveringsservice!

 

Alt du skal gøre, er at vælge en blomst og en heldig modtager – så tager vi os af din blomsterlevering til Sønderborg.

 

Når du køber blomster hos os, sikrer vi din ordre fra start til slut. Vælg derfor trygt os, når du skal sende blomster. Ofte kan vi også levere blomsterne samme dag de er bestilt. Du kan læse mere om dette neden for.

 

Vi har håndplukket Sønderborgs bedste florister

Hos Bloomit er kvalitet i højsædet. Det gælder både vores blomster og vores samarbejdspartnere. Vi håndplukker derfor selv vores samarbejdspartnere, som er de bedste florister og blomsterforhandlere i Sønderborg. Vi kan derfor garantere, at det er erfarne og dygtige hænder, som binder din buket.

 

Er du ikke sikker på, hvilken buket eller dekoration du skal vælge til mors dag? Mangler du en særlig buket til en kommende begivenhed? Eller har du spørgsmål til din ordre? Kontakt os per mail eller telefon i vores åbningstid, så besvarer vi gerne alle dine spørgsmål.

 

Send blomster til Sønderborg – levering samme dag

Hos os er det rigtig nemt at sende blomster. Du skal bare vælge din blomst og modtager samt bekræfte ordren. Resten ordner vi for dig.

 

For at lægge en bestilling skal du:

 

1. Fortælle os hvilken buket din modtager skal have

2. Fortælle os hvor og hvornår din modtager skal have buketten

3. Afgive din bestilling

 

Når du har gjort ovenstående, har du gjort din del for at sprede blomsterglæde!

 

Kan min blomst nå ud i dag?

Vi tilbyder ikke kun blomsterudbringning i Sønderborg men i hele Danmark. For at se om din blomst kan nå at blive bragt ud i dag, kan du indtaste dit postnr. her for at tjekke leveringsgarantien.

 

Uanset hvortil du vil sende blomster, klarer vi opgaven – og i de fleste tilfælde samme dag endda!

 

Vi bringer blomster og skønhed til Sønderjylland

Bloomit vil være med til at sprede blomsterglæde i Danmarks sønderjyske bastion. Blomster er en evig farvestrålende kilde til glæde, og de pynter altid, uanset hvor de står henne. Deres utallige farver og former gør dem ideelle som gaver, fordi der altid findes en blomst lige til anledningen. Det er kun vores fantasi, der sætter grænsen for buketten eller dekorationens udseende.

 

Vores mission er at gøre Danmark smukkere med blomster, og derfor står vi og vores dygtige samarbejdspartnere – de bedste blomsterbutikker i Sønderborg - klar til at hjælpe dig med din blomsterlevering. Vi garanterer, at du altid får bundet smukke og friske blomsteranretninger, hver gang du køber blomster fra os.

 

Mangler du hjælp til at lave en særlig buket, eller skal du have bundet en masse dekorationer til en større begivenhed, hjælper vi dig også gerne med dette. Kontakt os og så ser vi på det.

 

Send mere end blot blomster

Det er altid dejligt at få blomster, men du kan øge din modtagers glæde ved at sende lidt lækkert at spise eller drikke med. Vi har et kæmpe sortiment af gaveidéer, herunder enkle men stilfulde gaver bestående af en simpel blomst og en smule lækkert til ganen samt store og flotte gavekurve bestående af en blomsterbuket og masser af eksklusive lækkerier.

 

Tag et kig i vores sortiment og få inspiration til, hvordan du kan forkæle din heldige modtager med lidt godt til øjnene og ganen.

Vi sender også blomster til Aarhus, Esbjerg og andre dele af Jylland.