Bloomit

Det er snart valentindag, bestil din buket allerede i dag! Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Send blomster til Odense – udbringning samme dag

Send blomster til Odense – udbringning samme dag

Mar 07, 2016

Den fynske by Odense er en af Danmarks ældste byer og samtidig den tredjestørste by i kongeriget.

 

Odense har i de seneste år også stået for Odense Blomsterfestival, hvor byen i fem dage bliver udsmykket med de smukkeste blomster og blomsterdekorationer.

 

Når du køber blomster mm. igennem os, sikrer vi din ordre igennem hele rejsen til den heldige modtager og oftest kan vi udbringe blomster samme dag - se mere om det nedenfor.

 

Vi har håndplukket disse blomster til Odense

Vi har håndplukket de dygtigste blomsterdekoratører i Odense, så du uden bekymring kan bestille blomsterlevering i hele Odense!

 

Ved du endnu ikke hvilken blomst du vil sende? Eller har du andre spørgsmål vedrørende din bestilling? Så er du selvfølgelig altid velkommen til, at kontakte os på vores telefon eller mail i vores åbningstid.

 

Har du specielle ønsker til din blomsterlevering til Odense, kan du også ringe direkte til butikken og snakke med vores blomsterdekoratører om dine ønsker.

 

Så nemt er det at sende blomster til Odense

Hos Bloomit er det rigtig nemt, at sende blomster til værten, værtinden, fødselaren eller en helt fjerde, det kræver bare nogle få klik og lidt information, og så er din blomsterlevering med glæde på vej!

 

Du skal bare vælge følgende:

 

1.    Hvilken buket den heldige modtager skal have + evt ekstra godter

2.    Hvor og hvornår modtageren skal have den

3.    Afgive din bestilling

 

Så har du gjort din del for at skabe glæde!

 

Kan min blomst nå ud i dag?

Vi tilbyder ikke kun blomsterudbringning i Odense men i hele Danmark. Du kan indtaste dit postnr. her for at se om din blomsterlevering til Odense kan nå at blive sendt af sted i dag.

 

Uanset om du vil sende blomster til Odense eller Odder, så klarer vi opgaven!

 

Gør H.C. Andersens barndomsby skønnere med blomster

Odense er kendt for at være fødestedet for verdens nok mest berømte forfatter – selveste H.C. Andersen. Og med vores blomsterudbringning kan du nu være med til at gøre Odense mere magisk med smukke blomster.

 

For blomster glæder både øjne og sind, og de er den perfekte gave at give, fordi de udstråler omtanke og overskud. Blomster kommer i tusindvis af farver, former og dufte, og du kan derfor altid være sikker på at finde en blomst, som passer præcist til anledningen og modtageren.

 

Bloomit samarbejder med de fineste blomsterbutikker i Odense. Det betyder, at du altid er garanteret friske og smukke blomster, buketter og dekorationer af højeste kvalitet, når du vælger os som din blomsterforhandler.

 

Står du og mangler en særlig buket til en særlig begivenhed, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står altid klar til at lave fantastiske blomsteranretninger til Odenses bysbørn.

 

Chokolade, vin eller øl som prikken over i’et

Ønsker du at forsøde din modtagers hverdag med lidt ekstra, kan du tage et kig i vores sortiment, der bugner af skønne og lækre gaveidéer. Her finder du både simple men søde vin-, chokolade- og ølgaver, og du finder også store og overdådige gavekurve fyldt med alskens lækkerier.

 

Alle gaveidéer er naturligvis pyntet med søde blomster.

Vi leverer også blomster til Århus & København