Bloomit

Det er snart valentindag, bestil din buket allerede i dag! Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Send blomster til Kolding - udbringning samme dag

Send blomster til Kolding - udbringning samme dag

Mar 07, 2016

Vil du sende en smuk blomst afsted i den sydjyske by Kolding, så klarer vi den!

 

Vi leverer lige præcis din ønske blomst eller buket til hvem end du ønsker, og til samtlige begivenheder.

 

 

Når du køber blomster igennem os, sikrer vi din ordre igennem hele rejsen og oftest kan vi udbringe blomster samme dag - se mere om det nedenfor.

 

 

Vi har håndplukket disse blomster til Kolding

Vi har håndplukket de bedste blomsterdekoratører i Kolding, så du uden bekymring kan bestille blomsterlevering i Kolding og omegn.

 

Er du stadigvæk ikke helt sikker på om du har valgt den rette blomst til mors dag eller den rette buket til valentinsdag? Eller har du andre spørgsmål vedrørende din bestilling? Så er du som altid velkommen til, at kontakte os på vores telefon eller mail i vores åbningstid!

 

Send blomster til Kolding - levering samme dag

Hos Bloomit er det rigtig nemt, at sende blomster til hende, ham, eller en helt tredje. Det kræver bare nogle få klik og få informationer, og så er din smukke blomsterlevering med glæde på vej!

 

Det eneste, du skal gøre, er bare at fortælle os

 

1.    Hvilken buket den heldige modtager skal have + evt ekstra godter

2.    Hvor og hvornår modtageren skal have den

3.    Afgive din bestilling

 

Så har du gjort din del for at skabe glæde!

 

 

Kan min blomst nå ud i dag?

Vores blomsterudbringning dækker hele Danmark, og du kan indtaste dit postnr. her for at se, om leveringen kan nå ud til Kolding i dag.

 

Uanset hvortil i landet, du vil sende blomster til, klarer vi opgaven – og for de fleste tilfælde - samme dag, som du bestiller!

 

Vi bringer skønhed og blomster til Kolding

Vores mission er at gøre Kolding smukkere med blomster. Blomster er en kilde til farve og glæde, og de pynter både i hjemmet og på arbejdspladsen. Et livløst lokale får hurtigt liv, hvis bare man stiller en blomst ind i rummet. Blomsternes magi ligger i deres mange forskellige former, farver og størrelser, og det er kun fantasien, som sætter grænser for blomsteranretningens udseende.

 

Hos Bloomit er vi altid parate til at binde skønne buketter til dig og dine kære. Vores samarbejde med de bedste og mest erfarne blomsterforhandlere i Kolding betyder, at du altid kan få bundet og leveret friske og smukke blomsterbuketter og blomsterdekorationer lige til døren.

 

Er du usikker på, hvilken blomst eller buket du skal vælge, så Bloomit altid klar til at rådgive dig, så du får lavet en buket lige efter dine ønsker og anledningen. Bare skriv eller ring til os, og så ser vi på, om vi ikke kan trylle en flot buket frem til dig.

 

Send blomster og lidt godt til ganen

Bloomit tilbyder ikke kun blomster, og ønsker du at forkæle din modtager eller dig selv med lidt godterier, så finder du også chokolade- og vingaver hos os. Vi har både fine og enkle gaver og overdådige gavekurve fyldt med lækkerier.

 

Kig gerne på vores udvalg, og få inspiration til din næste blomstergave, uanset om du vil forkæle en af dine nærmeste eller bare trænger til lidt selvforkælelse.