Bloomit

Det er snart valentindag, bestil din buket allerede i dag! Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Send blomster til København - levering samme dag

Send blomster til København - levering samme dag

Mar 27, 2018

Udbringning i København samme dag

Har du en københavner kær, som du vil glæde med en smuk blomst? Så lad Bloomit hjælpe dig!

 

Vælg din blomst og modtager - så sørger vi for, buketten bliver bundet efter dine ønsker, og vi sørger naturligvis også for at bringe blomsten ud til din heldige modtager.

 

Når du køber blomster gennem os, sikrer vi din ordre fra start til slut – eller rettere sagt fra bestilling til levering. Ofte kan vi bringe blomster ud samme dag, du bestiller dem. Læs mere om dette neden under.

 

Vi har håndplukket Københavns bedste blomsterdekoratører

Du kan trygt vælge os, når du har brug for blomsterlevering i København. Vores erfaring går helt tilbage til 70’erne og vores mange år i blomsterbranchen har sikret os et kæmpe netværk af florister og blomsterbutikker, som vi samarbejder med.

 

Har du spørgsmål til din bestilling, udvalget af blomster eller særlige ønsker til din blomsterdekoration? Så tøv ikke med at kontakte os per telefon eller mail i vores åbningstid.

 

Send blomster til København – levering samme dag

Bloomit gør blomsterudbringning i København lige så let som en leg. Alt du skal gøre, er at klikke et par gange med musen og indtaste de nødvendige informationer. Når du har gjort det, kan vi klargøre og sende din smukke blomsterlevering til en heldig københavner!

 

For at lægge en bestilling skal du:

 

1. Fortælle os hvilken buket din modtager skal have

2. Fortælle os hvor og hvornår din modtager skal have buketten

3. Afgive din bestilling

 

Nemmere bliver det ikke at glæde andre med blomster.

 

Kan min blomst nå ud i dag?

Vores leveringsservice dækker hele Danmark, og derfor tilbyder vi selvfølgelig også blomsterudbringning i København. Indtast dit postnr. her for at se, om din bestilling kan nå ud til København i dag.

 

Vi har stor succes med at levere blomster samme dag, som de bliver bestilt, så uanset hvortil i landet du vil sende blomster, klarer vi opgaven for dig!

 

Vi hjælper dig med at sprede blomsterglæde i København

København er allerede smuk, men lad os sammen gøre vores hovedstad endnu smukkere med blomster! Blomster er nemlig ikke kun en fryd for øjnene, de glæder også på så mange andre måder. Når du modtager en smuk blomsterbuket, mærker du den omtanke, som ligger bag den. Og mens blomsterne står og pynter i hjemmet, kan du nyde blomsternes smukke farver og friske duft. Blomstergaven er gaven, der bliver ved med at give, og derfor er den perfekt til alle anledninger.

 

Vores samarbejde med de bedste blomsterbutikker i København er din garanti for, at du altid får smukke og friske buketter, når du køber blomster fra os.

 

Skal du bruge særlige blomsteranretninger til en vigtig begivenhed, eller kan du bare ikke finde en buket eller blomst efter dit hjerte, så hjælper vi dig gerne.

 

Forkæl dine kære med blomster og lækkerier

Blomster er en fryd for øjnene, men har du lyst til også at forkæle din modtagers gane med lækkerier, har vi et stort udvalg af gavekurve i vores webshop. Du finder både simple men søde gaver bestående af en blomst og lidt lækkert f.eks. en øl eller chokolade, men vil du overraske din modtager med en ekstravagant blomsteranretning, har vi også overdådige gavekurve, der flyder over med blomster, vin, slik m.m.

 

Du finder også stilfulde blomsterdekorationer til enhver anledning i vores store sortiment. Du kan derfor være sikker på at finde lige den blomst, du vil have.

 

Vi leverer også blomster til Amager, Frederiksberg og ander steder i København.