Bloomit

Det er snart valentindag, bestil din buket allerede i dag! Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Send blomster til Horsens? Udbringning samme dag

Send blomster til Horsens? Udbringning samme dag

Mar 08, 2016

Hos Bloomit elsker vi at levere blomster og glæde til Horsens. Vi udvælger selv de florister, vi arbejder sammen med, så du kan være fuldstændig sikker på, at dine blomster kommer fra den dygtigste østjyske florist i dit nærområde.

Vi sørger dermed din ordre hele vejen igennem – og ofte går det så stærkt, at vi kan levere samme dag.

 

Ved du endnu ikke, hvilken blomst du vil sende?

 

Eller har du andre spørgsmål vedrørende din bestilling? Så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på vores telefon eller mail i vores åbningstid.

 

Har du specielle ønsker til din blomsterlevering til Horsens, kan du også ringe direkte til butikken og snakke med vores blomsterdekoratører om dine ønsker.

 

Så nemt er det at sende blomster til Horsens

 

Hos Bloomit vil vi gerne gøre det så simpelt som muligt at sende glæde til dine kære. Vi har derfor sparet dig for besværet med at vælge mellem alle florister i Horsens og omegn, som du ikke kender i forvejen. Vi har nemlig helt selv nøje udvalgt vores samarbejdspartnere overalt i Danmark, så vi kan være sikre på, at den heldige modtager får en god oplevelse hver eneste gang.

 

Du skal bare fortælle os:

 

1.    Hvilken buket den heldige modtager skal have + evt ekstra godter

2.    Hvor og hvornår modtageren skal have den

3.    Afgive din bestilling

 

Så har du gjort din del for at skabe glæde!

 

Kan min blomst nå ud til Horsens i dag?

 

Sandsynligvis! Vi tilbyder ikke kun blomsterudbringning i Horsens og omegen, vi bringer faktisk blomster ud til hele Danmark. Her kan du indtaste dit postnr. for at se om, din blomsterlevering kan nå ud til Horsens i dag.

 

Uanset hvortil i landet, du vil sende en smuk blomst, klarer vi opgaven – ofte samme dag, som du bestiller. Vi har en blomster levering på 1 dag. 

 

Forskøn Horsens med smukke blomster

Hos Bloomit mener vi, at blomster er en god gave, fordi det er en gave, der bliver ved med at give. Det er altid en dejlig følelse at få gaver og mærke, at der er lagt omtanke og overskud i gaven. Men blomster har også den fordel, at de kan stå og bringe glæde og liv flere dage efter, de er modtaget.

 

Blomster forsøder vores liv, og de bringer os glæde og liv. Deres smukke og forskellige farver, former og dufte fascinerer og vækker vores sanser til live. Hvem har ikke oplevet, hvordan et mørkt og trist rum straks bliver genoplivet, i det sekund der kommer blomster ind?

 

De er derfor et perfekt glædesboost til enhver anledning.

 

Vi samarbejder med de bedste blomsterbutikker i Horsens

Hos Bloomit samarbejder vi med de bedste blomsterforhandlere i Horsens. Du er derfor garanteret smukke og friske buketter og dekorationer, hver gang du køber blomster via Bloomit.

 

Mangler du en unik buket til en speciel anledning, er du velkommen til at ringe eller maile os med din forespørgsel. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

 

Forkæl dine kære med blomster og lækkerier

Har du lyst til at forkæle din modtager med det lille ekstra, finder du også lækre chokolade- og vingaver i vores sortiment.

 

Vi har både enkle men søde gaver, der består af en æske chokolade eller flaske vin pyntet med en smuk blomst, og vi har også store og overdådige gavekurve fyldt med blomster og alt, hvad det lækkersultne hjerte kunne begære.

Vi sender også blomster til Århus, Vejle & Esbjerg