Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Send blomster til Fredericia - levering samme dag

Send blomster til Fredericia - levering samme dag

Apr 18, 2018

Send blomster til Fredericia – udbringning samme dag

 

Spred blomsterglæde vest for Lillebælt med blomsterudbringning til Fredericia. Med Bloomits blomsterlevering kan du hurtigt og nemt overraske en fredericianer du holder kær. Du skal blot vælge den blomsterbuket eller blomsterdekoration din modtager skal have - så skal vi nok tage os af resten, herunder blomsterbinding og levering i rette tid.

 

Når du handler hos os, sikrer vi din ordre fra start til slut. I næsten alle tilfælde kan vi bringe din blomstergave ud samme dag du bestiller den. Se mere neden for.

 

Vi håndplukker selv de bedste blomster til Fredericia

Du kan trygt vælge os, når du vil sende blomster til Fredericia. Vores erfaring med blomsterdekoration går helt tilbage til 70’erne, og vores mange år i branchen har sikret os et stort og stærkt netværk bestående af de dygtigste florister og de bedste blomsterbutikker i Fredericia. Det er også dem, vi samarbejder med, og som gør det muligt for os at levere smukke blomster på klokkeslættet.

 

Ved du ikke, hvilken blomst du skal vælge? Har du spørgsmål til din ordre? Eller vil du gerne have bundet en speciel blomsterbuket? Vi besvarer hjertens gerne alle de spørgsmål du skulle have. Kontakt os blot i vores åbningstid via mail eller telefon.

 

Hurtig og nem blomsterlevering til Fredericia

Aldrig har det været nemmere at sende blomster til Fredericia og omegn. Alt det kræver, er at du klikker med musen et par gange, og at du indtaster de nødvendige informationer, såsom leveringsadresse og betalingsinformationer. Når du har gjort dette, skal du bare læne dig tilbage og overlade resten til os – vi sørger for at lave en smuk buket, og vi bringer den ud på den angivne dato.

 

For at lægge en bestilling skal du:

 

1. Fortælle os hvilken buket din modtager skal have

2. Fortælle os hvor og hvornår din modtager skal have buketten

3. Afgive din bestilling

 

Vores blomsterudbringning gør det rigtig nemt at sprede blomsterglæde!

 

Kan min blomst til Fredericia nå ud i dag?

Bloomit tilbyder ikke kun blomsterlevering i Fredericia men i hele det danske kongerige. For at se om din ordre kan nå ud til din fredericianske modtager i dag, kan du her indtaste dit postnr. og se et estimat på leveringstiden.

 

Vi har rigtig stor succes med at levere blomster på selv samme dag, hvor bestillingen bliver lagt. Du kan trygt stole på, at uanset hvortil i Danmark du vil sende blomster, så løser vi opgaven for dig!

 

Vi forskønner lillebæltsområdet med blomster

Hos Bloomit prøver vi at gøre verdenen smukkere med blomster, og til at begynde med vil vi fokusere på vores eget kongerige. Der er flere måder, hvorpå blomster bringer glæde ind i vores liv. Friske blomsterbuketter er smukke og pynter fint, uanset hvor de står henne. En blomsterbuket holder også et par dage, så du kan gå og nyde blomsterne i et stykke tid.

 

Men blomster er ikke kun gode som pynt, de er også gode at give som gaver, fordi de udstråler omsorg og omtanke. Blomstergaven er altså den perfekte gave at give, uanset anledningen eller begivenheden.

 

Vores samarbejde med de dygtigste florister og blomsterforhandlere i Fredericia betyder, at du er garanteret friske og flotte buketter, hvergang du køber blomster hos os.

 

Mangler du specielle blomsterdekorationer til en særlig begivenhed, hjælper vi dig også gerne med dette.

 

Send ekstra godter til din heldige modtager

Blomster glæder vores øjne, mens chokolade og vin glæder vores tunger. Har du lyst til at forkæle din modtager med lidt mere end blomster, kan du snildt sende dem en lækker gavekurv i stedet for. Vi har et kæmpe udvalg af gavekurve, og du finder alt fra den simple men søde gavekurv til det helt store og overdådige overflødighedshorn.