Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Send blomster til Fredericia - levering samme dag

Send blomster til Fredericia - levering samme dag

Apr 18, 2018

Send blomster til Fredericia – udbringning samme dag

 

Spred blomsterglæde vest for Lillebælt med blomsterudbringning til Fredericia. Med Bloomits blomsterlevering kan du hurtigt og nemt overraske en fredericianer du holder kær. Du skal blot vælge den blomsterbuket eller blomsterdekoration din modtager skal have - så skal vi nok tage os af resten, herunder blomsterbinding og levering i rette tid.

 

Når du handler hos os, sikrer vi din ordre fra start til slut. I næsten alle tilfælde kan vi bringe din blomstergave ud samme dag du bestiller den. Se mere neden for.

 

Vi håndplukker selv de bedste blomster til Fredericia

Du kan trygt vælge os, når du vil sende blomster til Fredericia. Vores erfaring med blomsterdekoration går helt tilbage til 70’erne, og vores mange år i branchen har sikret os et stort og stærkt netværk bestående af de dygtigste florister og de bedste blomsterbutikker i Fredericia. Det er også dem, vi samarbejder med, og som gør det muligt for os at levere smukke blomster på klokkeslættet.

 

Ved du ikke, hvilken blomst du skal vælge? Har du spørgsmål til din ordre? Eller vil du gerne have bundet en speciel blomsterbuket? Vi besvarer hjertens gerne alle de spørgsmål du skulle have. Kontakt os blot i vores åbningstid via mail eller telefon.

 

Hurtig og nem blomsterlevering til Fredericia

Aldrig har det været nemmere at sende blomster til Fredericia og omegn. Alt det kræver, er at du klikker med musen et par gange, og at du indtaster de nødvendige informationer, såsom leveringsadresse og betalingsinformationer. Når du har gjort dette, skal du bare læne dig tilbage og overlade resten til os – vi sørger for at lave en smuk buket, og vi bringer den ud på den angivne dato.

 

For at lægge en bestilling skal du:

 

1. Fortælle os hvilken buket din modtager skal have

2. Fortælle os hvor og hvornår din modtager skal have buketten

3. Afgive din bestilling

 

Vores blomsterudbringning gør det rigtig nemt at sprede blomsterglæde!

 

Kan min blomst til Fredericia nå ud i dag?

Bloomit tilbyder ikke kun blomsterlevering i Fredericia men i hele det danske kongerige. For at se om din ordre kan nå ud til din fredericianske modtager i dag, kan du her indtaste dit postnr. og se et estimat på leveringstiden.

 

Vi har rigtig stor succes med at levere blomster på selv samme dag, hvor bestillingen bliver lagt. Du kan trygt stole på, at uanset hvortil i Danmark du vil sende blomster, så løser vi opgaven for dig!

 

Vi forskønner lillebæltsområdet med blomster

Hos Bloomit prøver vi at gøre verdenen smukkere med blomster, og til at begynde med vil vi fokusere på vores eget kongerige. Der er flere måder, hvorpå blomster bringer glæde ind i vores liv. Friske blomsterbuketter er smukke og pynter fint, uanset hvor de står henne. En blomsterbuket holder også et par dage, så du kan gå og nyde blomsterne i et stykke tid.

 

Men blomster er ikke kun gode som pynt, de er også gode at give som gaver, fordi de udstråler omsorg og omtanke. Blomstergaven er altså den perfekte gave at give, uanset anledningen eller begivenheden.

 

Vores samarbejde med de dygtigste florister og blomsterforhandlere i Fredericia betyder, at du er garanteret friske og flotte buketter, hvergang du køber blomster hos os.

 

Mangler du specielle blomsterdekorationer til en særlig begivenhed, hjælper vi dig også gerne med dette.

 

Send ekstra godter til din heldige modtager

Blomster glæder vores øjne, mens chokolade og vin glæder vores tunger. Har du lyst til at forkæle din modtager med lidt mere end blomster, kan du snildt sende dem en lækker gavekurv i stedet for. Vi har et kæmpe udvalg af gavekurve, og du finder alt fra den simple men søde gavekurv til det helt store og overdådige overflødighedshorn.

Forsæt med at shoppe
Indkøbskurv
Antal produkter: 0
Du har ikke nogen varer i kurven.
Subtotal (DKK)
0,-
Leveringsform
Levering - Udbringning
70,-
TotalMed levering & inkl. moms.
70,-
Step 1/4
Leveringsdetaljer
Kontroller & bekræft leveringsadresse
Modtagers oplysninger
Location
By
Dato for levering/afhentning
Vælg en anledning

Vælg en anledning så floristen har en ide om hvad din bestilling drejer sig om

Giv indsigt i hvad din bestilling drejer sig om

Hvis modtageren ikke er hjemme?

Vær opmærksom på at Bloomit ikke erstatter eventuelt bortkomne bestillinger, som du har givet os tilladelse til at sætte ved døren eller aflevere hos naboen.

Vi erstatter ikke bortkomne bestillinger.

Step 2/4
Dine oplysninger
Udfyld og bekræft at dine oplysninger er korrekte
Location
By
Jeg ønsker at være anonym

Jeg ønsker at være anonym i forhold til modtageren.

En sidste bemærkning?

Læg en kort bemærkning til din bestilling

Step 3/4
Overblik
Kunde

ProduktPrisKortTotal
Produkter
GAVEKORT / RABATKODE
Subtotal (DKK)Heraf moms: 0,- DKK
0,-
Leveringstype - Udbringning
70,-
Total
70,-
Step 4/4
Betalingsoplysninger
Vælg en betalingsmetode
Vælg betalingsmetode
Betalingskort
Vi tager imod en bred vifte af betalingskort. Eks. Visa, Maestro, Discover, American Express.
Betalingskort
Mobilepay
Vi tager også imod betaling via Mobilepay.
Mobilepay
Viabill
Vi tager også imod betaling via Viabill.
Viabill
Faktura til Erhverv - (25kr i gebyr)
Faktura til det offentlige
At betale
70,-

Da vi på vores website kan sælge øl og vin, skal vi have dig til at bekræfte, at du er over 16 år. Hvis du er under 16 år, kan vi desværre ikke håndtere dit køb. Læs mere her

Oplysninger om levering

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.

Ved levering til begravelse, garanterer vi altid levering til tiden, forudsat bestillingen er afgivet i overensstemmelse med vores salgs- og leveringsbetingelser.

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.