Bloomit

Det er snart valentindag, bestil din buket allerede i dag! Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Send blomster Aalborg – udbringning samme dag

Send blomster Aalborg – udbringning samme dag

Mar 07, 2016

Bloomit elsker at sende blomster til det nordjyske. Vi udvælger selv vores lokale leverandører, så du kan være sikker på at kvaliteten er helt i orden.

 

Når du køber igennem os, sikrer vi din ordre igennem hele rejsen. Og det går stærkt! Ofte kan vi sørge for, at blomsterudbringningen til Aalborg sker samme dag. Se mere om det nedenfor.

 

Så nemt er det at sende blomster til Aalborg

Bloomit har en rigtig stærk online platform, hvor vi uafhængigt har valgt Aalborgs bedste blomsterbutikker som samarbejdspartnere.

 

Du kan på få minutter sende din blomst igennem vores webshop, hvorefter vi står for al dialog og aftale med de lokale blomsterforhandlere i Aalborg.

 

Du kan selv bestemme teksten på dit kort, om du vil være anonym, give kommentar til fragtmanden og mange flere ting, online.

 

Det eneste, du skal gøre, er bare at vælge følgende:

 

1.    Hvilken buket den heldige modtager skal have + evt ekstra godter

2.    Hvor og hvornår modtageren skal have den

3.    Afgive din bestilling
 

Så har du gjort din del for at skabe glæde! 
 

Kan min blomst nå ud i dag?

 

Vi bringer blomster ud til hele Danmark, og du kan indtaste dit postnr. her for at se, om din blomsterlevering til Aalborg kan nå at blive sendt i dag.

 

Uanset hvortil i landet, du vil sende en smuk blomst, klarer vi opgaven – ofte samme dag, som du bestiller.

 

Giv Aalborg et blomsterboost

Aalborg er kendt for sine rygende skorstene og betonbygninger, men med vores blomsterudbringning kan du gøre byen smukkere med blomster og grønt. Samtidig spreder du glæde, for hvem kan ikke lide at få en blomstergave?

 

Blomsternes magi ligger i deres farver, former og farver, og som gave udstråler de overskud og omtanke. Blomster glæder både din modtagers øjne og sind. Deres utallige farver og former betyder også, at du altid kan finde en blomst lige efter din eller din modtagers smag.

 

Vi har et samarbejde med de dygtigste dekoratører i Aalborg. Det er et kvalitetsstempel for dig, når du vælger os som din forhandler, for det betyder, at du altid får friske og skønne blomster af høj kvalitet. Bestil blomster her og få en frisk oplevelse. 

 

Mangler du en speciel blomsteranretning til en speciel anledning, er du mere end velkommen til at kontakte os per telefon eller mail. Vi står altid klar til at hjælpe dig med din forespørgsel og til at binde kønne buketter til dig.

 

Sæt prik over i’et med lækker chokolade, vin eller øl

Vil du give din modtager lidt mere end blomster, kan du medsende en ekstra gave. Hos Bloomit tilbyder vi nemlig også chokolade-, vin- og ølgaver. Du kan derfor let tilføje lidt ekstra luksus til din blomstergave til glæde for din modtager.

 

I vores sortiment finder du alt fra simple og skønne gaveidéer til store og flotte gavekurve, der oser af overdådighed.

Vi sender også blomster til ÅrhusKøbenhavn og resten af Danmark.