Bloomit
Blomster

Blomster

Blomster til livets store øjeblikke

Send blomster til fødselaren, glæd den nybagt familie med en mor og barnbuket, glæd værtinden eller ønsk god bedring, kondoler eller send en begravelsesbuket. Send en buket blomster og spred glæde - ligeledes flotte blomsterdekorationer til enhver lejlighed!

Vi har også et smukt udvalg af bryllupsrelaterede blomster og overraskelser - Brudebuketter, brudesmykker og knaphulsblomster, samt bryllupsgaver.

Bliv blomsterinspireret til flere store øjeblikke, se genvejene i boksen. 

Filter

Blomster til hverdag og fest - blomster til enhver

Blomster er ikke bare blomster. Vi kan sige og udtrykke meget med blomster, som vi ikke kan sige med egne ord. Blomster bærer en stor symbolik, og det er ikke uden grund: Blomster hjælper os nemlig med at markere de store øjeblikke i livet så som bryllupper, begravelser, fejring af studenten, fødselsdage og mange andre særlige mærkedage. Med blomster fejrer og sørger vi over de store begivenheder i livet, som fortjener en særlig opmærksomhed. Men vi giver også hinanden blomster ’bare fordi’, fordi de små øjeblikke tæller og betyder så uendeligt meget. Nej, blomster er ikke bare blomster.  

Hvad enten du ønsker at købe buketter, roser, dekorationer eller planter, så finder du produktet lige her - både til ham og til hende.

 

Blomster gavekort hos Bloomit

Er brormand dårlig til at få sendt blomster af sted på mors dag, eller skal husbonden have et vink med en vognstang? Hos Bloomit.dk kan du også købe blomster gavekort, så du kan give en bekendt mulighed for at sende flotte og lækre overraskelser ud til dem de holder af!

 

Blomster til valentinsdag

Er den store kærlighed allerede fundet og skal han/hun virkelig vises, at du værdsætter ham/hende? Så er et kys pr. tradition på sin plads og for det meste nok, til at den anden part er glad. 

Men derudover, er der sjældent nogle klager, hvis du også vedlægger en lille buket eller noget chokolade. Produkter, perfekte til denne anledning, finder du på vores side for produkter relateret til valentinsdag.

 

Blomster til mors dag

Blomster er symbolet på mors dag. På mors dag giver de fleste af os en smuk buket til vores mor, fordi vi elsker og hylder hende som den enestående kvinde, hun er. Vi giver hende blomster, fordi vi vil vise hende vores kærlighed. Gør din mor glad og send hende en smuk buket med en personlig hilsen på Mors dag.

 

Blomster til begravelse

Blomster er vores sidste hilsen og hyldest til den afdøde. Uanset hvor godt du kendte den afdøde, er blomster en smuk gestus, som viser omtanke for både den afdøde og familien. Find en smuk bårebuket i ethvert prisleje, som vi naturligvis leverer til bisættelsen i god tid.

 

Blomster til brylluppet

Bryllup og blomster er to ting der ofte går hånd i hånd. et par blosmter/buketter som har ekstra stor betydning og som får lidt ekstra opmærksomhed i løbet af dagen er brudebuketten/brudesmykket og knaphulsblomster. Hos Bloomit leverer vi din brudebuket lige som du vil have den. 

Da en brudebuket kan være en betydningsfuld affære, har du også mulighed for at kontakt os for personlig betjening på telefon 35 85 80 12 eller 66 14 71 07. For betjening af faguddannet personale kontakt os da mandag til fredag mellem 08.30 og 17.00 samt lørdage indtil kl. 12.00.

 

Blomster til udbringning – køb blomster online i dag

Vi sørger for blomsterudbringning, når du ikke selv har tiden til at levere dem. Bestil blomster online i dag, og vi leverer på det ønskede tidspunkt – ofte kan blomsten nå frem allerede samme dag. Tjek, om din blomst kan nå frem i dag. Husk, at du kan skrive en personlig hilsen til modtageren, som bliver leveret sammen med blomsten.

Giv et gavekort
BLOMSTERGAVEKORT

Giv et gavekort til en, du holder af

Der er vel ikke noget skønnere end at få smukke blomster. Så hvorfor ikke give din hustru, mand, kæreste eller bedste veninde et blomster gavekort til Bloomit.
KØB GAVEKORT
Indkøbskurv
Antal produkter: 0
Du har ikke nogen varer i kurven.
Subtotal (DKK)
0,-
LEVERINGSFORM
GAVEKORT / RABATKODE
Levering - Udbringning
70,-
TotalMed levering & inkl. moms.
70,-
Step 1/4
Leveringsdetaljer
Kontroller & bekræft leveringsadresse
Modtagers oplysninger
Location
By
Dato for levering/afhentning
Date picker
Vælg en anledning

Vælg en anledning så floristen har en ide om hvad din bestilling drejer sig om

Hvis modtageren ikke er hjemme?

Vær opmærksom på at Bloomit ikke erstatter eventuelt bortkomne bestillinger, som du har givet os tilladelse til at sætte ved døren eller aflevere hos naboen.

tooltip
tooltip
Step 2/4
Dine oplysninger
Udfyld og bekræft at dine oplysninger er korrekte
Location
By
En sidste bemærkning?

Læg en kort bemærkning til din bestilling

tooltip
Step 3/4
Overblik
Kunde

Leveringsdetaljer

Leverings dato: Invalid date

Anledning: Bare fordi

ikke sættes ved døren

ikke afleveres ved naboen

ProduktPrisKortTotal
Subtotal (DKK)Heraf moms: 0,- DKK
0,-
Leveringstype - Udbringning
70,-
Total
70,-
Step 4/4
Betalingsoplysninger
Vælg en betalingsmetode
Betalingskort
Vi tager imod en bred vifte af betalingskort. Eks. Visa, Maestro, Discover, American Express.
Betalingskort
Faktura til Erhverv - (25kr i gebyr)
Faktura til det offentlige
At betale
70,-

Ved levering til begravelse, garanterer vi altid levering til tiden, forudsat bestillingen er afgivet i overensstemmelse med vores salgs- og leveringsbetingelser.

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.