Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Påskegaver der glæder

Påskegaver der glæder

Mar 13, 2024 | Inspiration

Påsken er traditionelt en tid, hvor vi samles med familie og venner til hyggelige påskefrokoster og nyder hinandens selskab. Det er en skøn tradition, og en vigtig del af påskefrokosten er værtsgaverne, der bringer glæde til vært eller værtinde.

 

påskebuket i gule farver med forskellige blomster og et æg, buketten står på et træbord
 

Påsketraditioner

Påsken har dybe rødder i både jødisk og kristen tradition, og det er den største højtid i Folkekirken, det kan du læse lidt nærmere om her.
Mange forbinder påsken med sjove aktiviteter som klipning og afsendelse af gækkebreve. Der pyntes også op med påskekyllinger og æg indendørs. En anden påsketradition er at servere lam på påskefrokost bordet, når familie og venner samles.

 

Glæd venner og familie med en påskehilsen

En almindelig gestus ved påskefrokoster er at medbringe en værtsgave, og mange vælger en smuk buket blomster. Blomster er en velkommen gave, da de ikke forpligter og kan udformes præcis efter ønske. De er derfor ideelle at medbringe til en påskefrokost.

 

påskeæske med blomster og påskebuket på brunt bord

 

Gavekurv eller blomsterhilsen?

Spørgsmålet opstår ofte: Skal man vælge en gavekurv eller en blomsterhilsen? At modtage blomster er altid glædeligt, og i disse tider, der ikke er som sædvanligt, er en buket eller en forårshyggelig gavekurv ekstra velkommen. Dette giver mulighed for at sende en påskehilsen, selvom man ikke kan være fysisk til stede.

 

Vi tilbyder levering direkte til modtageren på den valgte dato, hvilket sikrer, at din påskehilsen når frem sikkert og til tiden. Udvalget af blomster er stort, og det kan være udfordrende at vælge den perfekte påskebuket eller forårsblomst. Hos os finder du et bredt udvalg, så du kan vælge en unik eller charmerende påskebuket, der passer til modtagerens smag.

 

 

Se herunder hvilke buket og blomsterhilsner der er populære lige nu

 

Påskekurv

Alternativt kan du overveje en forårskøn kurv som et anderledes påskeæg. Vores gavekurve indeholder alt fra bobler, vin og specialøl til eksklusiv chokolade og snacks. De er nøje sammensat til forskellige anledninger og prisklasser, så der er noget for enhver smag. Hvis du vælger en gavekurv, får du også flere sanser i spil.

 

Se herunder hvilke påskekurve du kan finde på shoppen

 

Du kan også finde kurve med planter eller buketter

 

Vores sortiment udvides hvert år med nye kreationer af buketter, dekorationer, planter og gavekurve, så der altid er noget nyt og spændende for dig at vælge mellem.

 

Udover blomster og gavekasser, er der også mulighed for at få leveret en påskeæg til voksne i forskkelige kombinationer.

 

Se vores alternativt påskeæg til en påskebuket

 

Se hele vores store påskeudvalg her 

 

Produkter, mærket 'Limited edition', kan kun købes i en begrænset periode. Vælg dem, hvis du ønsker at sende en helt speciel og unik påskehilsen til nogen, du holder af.

 

Når du bestiller hos os, kan du stole på, at vi leverer en oplevelse.

Vores dygtige chauffører håndterer blomster og gavekurve omhyggeligt, så din påskehilsen ser flot ud, når den komme frem til modtageren.

 

buket på bord i råt miljø, kvinde rækker ud efter buketten

 

Vi leverer i hele landet, så bestil allerede i dag og lad os tage os af resten.