Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Få inspiration til når du frier med blomster

Få inspiration til når du frier med blomster

Aug 01, 2016 | Inspiration

Brug blomster, når du skal fri. Overrask din elskede med en stor flot buket blomster eller en enkelt symbolsk rose. Mulighederne er mange, hvad enten du er til det helt store set-up, eller det klassiske frieri kun for jer to. Her kommer vi med vores bud på tre romantiske måder at fri med blomster på, så både mænd og kvinder vil få bløde knæ.

 

Overdådige blomster

Køb en stor buket af din kærestes yndlingsblomster og overrask hende med en overdådig buket, når du skal fri. Blomster taler for sig selv, og får de følgeskab af den dejligste mand og en forlovelsesring, så bliver det ikke meget mere romantisk.

 

Vil du gøre lidt ekstra ud af det, så få blomsterhandleren til at binde en buket med et bestemt antal stilke, som passer til det antal dage eller måneder, I har været kærester. Det sætter lige prikken over i’et, at du har tænkt over dette.

 

Spredte rosenblade i hjerteform

En anden måde at fri med blomster på, er at købe en god portion storhovedet roser hos den lokale blomsterhandler, som du efterfølgende plukker alle kronbladene af.

 

Disse ligger du i en stor hjerteform, det sted i hjemmet, hvor du ønsker at overraske din kæreste med et frieri. Hjertet er det stærkeste symbol på kærlighed, og når det er kreeret af dig, så kan det kun blive et romantisk frieri.

 

hjerte af blomster

 

Klassikeren

Fri med en enkel rød rose. Enkelt og romantisk. Der er så mange symbolværdier i den røde langstilket rose.
Rød er kærlighedens farve.

 

Rosen er er en af de mest romantiske roser i verden, som hver eneste dag bliver foræret i kærlighed. Kronbladene i rosen, som er tynde og porcelænsagtige, symboliserer, hvor skrøbelige kærligheden kan være, og at det er vigtigt at passe og pleje den.

 

klassiske røde roser

 

Se resten af vores roser her.