Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Hvad skriver man i kortet til sin far? Få inspiration her.

Hvad skriver man i kortet til sin far? Få inspiration her.

May 31, 2023 | Inspiration

D. 5. juni nærmer sig, og det betyder ikke bare Grundlovsdag, som mange forbinder denne dato med, men også Fars dag. På Fars dag er der stor fokus på at forkæle smagsløgene med det mest populære gavevalg, såsom gavekurve, der kan bestilles specielt til lejligheden.

 

Udover den nøje udvalgte gave er det også vigtigt at skrive et Fars dags kort. Men hvad skal man egentlig skrive i et kort til sin far, bonusfar, bedstefar, morfar eller farfar?

 

Vi ønsker at inspirere dig til at skrive den perfekte Fars dag tekst til din fantastiske far, hvor du kan udtrykke præcis det, der er vigtigt for dig at fortælle ham.

En blok, hvor der er tegnet en far og datter, og der står "Jeg elsker far" ovenover.

Hvad skal man skrive i et Fars Dags kort?

Selvom færre bruger tid på at skrive og sende breve i dag, sætter mange stadig pris på den personlige hilsen, der enten er håndskrevet i et brev eller mere velovervejet end blot gaven, der er valgt til at markere Fars dag og vise kærlighed til far.

 

Derfor vil vi gerne inspirere dig til, hvad du kan skrive i kortet til din far, når du vælger at markere Fars dag og sende ham en hilsen, og på den måde vise, at du elsker ham som han er og værdsætter hans personlighed.

 

Relationen mellem far og barn er en af de stærkeste og mest sårbare i verden. Alligevel er der nok ikke mange, der plejer og husker at påskønne forholdet til deres far, selvom vi måske egentlig har lyst til det. Fars dag er perfekt til at minde os alle om, at far skal fejres for at være - ja, FAR.

 

En måde at markere dagen og vise din far, at du husker ham, er ved at sende ham en gave og et personligt kort med dine egne ord. Måske er det ikke naturligt for dig at formulere disse ord, så vi giver dig herunder inspiration til varme tekster og linjer, som du kan bruge i kortet til Fars dag:

 

 • Tak for dig, far. Du er den bedste i hele verden. Glædelig Fars dag!

 • Glædelig Fars dag. Jeg elsker dig for den du er, og jeg kunne aldrig undvære dig!

 • En kærlig overraskelse på Fars dag – fordi jeg elsker dig, og du betyder alt for mig.

 • Glædelig Fars dag, kære far. Jeg sender dig denne kærlige hilsen som et bevis på, at du er enestående, stærk, modig og den bedste far i verden. Jeg kunne ikke ønske mig nogen anden. Tak, fordi du er min far!

 • I dag er det Fars dag, og det skal selvfølgelig fejres! Jeg siger det ikke så tit, men jeg mener det af hele mit hjerte – jeg elsker dig, verdens bedste far.

 

Blomster og søde ord til far er en vinder

 

Mange forbinder måske ikke mænd med blomster og søde ord, men faktisk sætter rigtig mange mænd pris på en buket, en plante eller noget andet blomstrende at kigge på. Herunder ser du de mest populære buketter til mænd lige nu, som er oplagte at sende sammen med din personlige Fars dags korttekst.

 


 

Hos Bloomit kan du få leveret på Fars dag. Bestil i god tid for at sikre, at din ordre når frem inden deadline og leveres på Fars dag.

 

TJEK DEADLINE PÅ FORSIDEN HER

 

Fars dag citater til en "glædelig Fars dag hilsen"

Et alternativ til en traditionel korttekst til din far, er et kort med et citat, der passer i anledningen af Fars dag. Lad dig inspirere af citaterne herunder og sammensæt dit eget eller nap en af citaterne som de er. Du er velkommen til at sammensætte kortet på din måde. På den måde bliver det så personligt som muligt og din far vil elske at læse det.

 • "Den bedste far er den, der i selskab med sine børn, glemmer verden."

 • "Far er et andet ord for kærlighed."

 • "I mine øjne er du den sejeste, stærkeste og bedste."

 • "At vide, at du er der, betyder, at jeg aldrig er helt alene – uanset om du er tæt på eller langt væk."

 • "En fars kærlighed er brændstoffet, der gør det umulige muligt."

 • "Hvis kærlighed er som en blomst, så er min far den mest vedholdende og smukkeste."

 

FIND DEN PERFEKTE GAVE TIL FAR HER

 

Vi leverer i hele landet på Fars dag, men bestil i god tid, da deadlines varierer rundt omkring i landet.

 

Bestil i dag, så vi kan nå at levere din Fars dags gave og korttekst.

 

TJEK DEADLINE PÅ FORSIDEN HER

Gavekurv med specialøl, snacks og andet konfekture.