Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Hvad giver man i studentergave til ham?

Hvad giver man i studentergave til ham?

Jun 12, 2024 | Inspiration

Det et blevet tid til at fejre årets studenter med de perfekte gaver!

 

Juni er allerede godt igang, og det betyder, at årets studenter snart springer ud. Denne særlige milepæl skal naturligvis fejres med fest, farver og ikke mindst gode gaver. Men hvad giver man til den mandlige student? Mange mænd foretrækker måske gaver uden blomster, men vi har helt sikkert den perfekte gave til ham.

 

Se også vores udvalg af gaver til studinen.

 

Rødvin med fin blomsterpynt

vinflaske pyntet med blomster i orange og lime
En flaske rødvin med blomsterpynt, er en rigtig fin gave til studenten. Du kan både vælge den alkoholfrie som på billedet her, eller en klassisk rødvin med procenter og pynt. Den kan også bruges som et supplement, til en anden gave. 
Du kan se hele udvalget af vingaver, der noget noget til enhver smag.

 

Studenterdekoration med specialøl

øl i gavekasse og blomster
En oplagt gaveidé til studenten er en dekoration med tilhørende specialøl. Dette giver både noget smukt til bordet og noget lækkert at drikke. Dekorationen er lavet af årstidens blomster i farver, der matcher studenterhuen, som et symbol på, at huen nu er kommet på hovedet. Hvis han elsker specialøl, er denne gave et sikkert hit.

 

En smuk buket til studenten

buket i lyse farver

 

Til studenten der godt kan lige blomster, har du også mulighed for at forkæle med en flot sommerlig buket. Den fås med både en rød hue, eller en blå hue, afhængig af om du skal give gaven til en blå eller rød student. 

 

En festlig gavepakke til studenten

gavepakke til student, med både rose i vase, bobler og chokolade
En komplet studentergave, der indeholder en rose med studenterhue i den farve, du vælger, en flot vase til rosen, udsøgt chokolade og mousserende vin til at skåle i. Denne gavepakke er perfekt til at skyde festen i gang og vil pynte flot på gavebordet til studenterfesten.


Chokolade til ham, der elsker lidt sødt til ganen

chokoladeæske pyntet med en nellike og lidt grønt
En fin lille gave bestående af en æske eksklusiv chokolade pyntet med en enkelt blomst. Bestil denne gave til ham, der ikke kan undvære chokolade og sætter pris på kvalitet. Du kan eventuelt tilføje et par specialøl, så der også er noget at skåle i.


Gavekassen til ham, der sætter pris på specialøl

øl i gavekasse, pyntet med blomst
Specialøl er en populær gave, specielt til ham. I denne gavekasse er der kun specialøl, og du kan selv vælge, hvor mange flasker kassen skal indeholde. Bestil gavekassen i dag, så sørger vi for levering på den dag, hvor studenterfesten skal holdes, eller måske den dag vognkørslen begynder.

 

 

Har du brug for flere gave idéer til studenten?

Se hele vores udvalg af studenterblomster og gaver, og tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at få de nyeste tips og tilbud direkte i din indbakke.