Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Her er årets juledekorations trends 2018

Her er årets juledekorations trends 2018

Nov 06, 2018 | Inspiration

Der bliver arbejdet kreativt rundt hos de fleste blomsterhandlere lige nu, for årets juledekorationer skal snart stå klar til salg. Vi giver vores bud på årets juledekorations trends 2018. Bliv inspireret til at lave dine egne juledekorationer, eller kig forbi din lokale blomsterbutik og køb færdige juledekorationer med hjem.

 

Julen er på trapperne, selvom det ikke er længe siden at vi havde sommerlige temperaturer udenfor.

Det betyder også at det er tid til at være kreativ og lave årets juledekorationer.

 

Den ”grønne” bølge

I år kommer vi heller ikke udenom farven grøn i juledekorationerne – den hitter som aldrig før. Der er grønt overalt i indretningen; planter, krukker, lys, tøjet, væggene og stellet. Det skal naturligvis gentages på fineste vis i årets juledekorationer. Udover skøn duftende gran, mos, enebær og silkefyr, så er der både grønne kugler og grønne krukker som dekorationerne laves i, og flotte grønne stagelys og bloklys.

Grankogler i kasse foran murstensvæg

 

Naturlige dekorationer

Planter er som tidligere nævnt in! De er så meget in, at de skal inkorporeres i årets juledekorationer. Førhen har vi set sukkulenter og mos i juledekorationerne, men i år skal det være decideret plantedekorationer med levende lys og kogler. Find dine yndlings sukkulenter og sæt dem sammen på et fad med nogle fede bloklys i enten grøn eller en kontrastfarve – det bliver ikke meget nemmere.

 

Enkelt og moderne med et touch af messing

Juledekorationerne i år kan også bestå af meget få elementer, som lægges på et fad eller i en skål. Helt enkelt og meget moderne. Find dit yndlingsfad frem i fx messing og læg et par enkelte grene silkefyr og kogler på og stil nogle fine bloklys eller stagelysholdere på, så du holder det fint i din egen stil.

Messing og zink har et meget rustik look, og står fint og skaber en fantastisk kontrast til de glatte stagelys eller bloklys. Leg ikke kun med farverne. Det er lige så vigtigt at have fokus på overfladerne og formerne. En stor flot kugle tørret hortensia, (evt. sprayet med elefanthud spray, så den holder længe) er super smuk at ligge på et fad med et par bloklys, kugler og kogler.

2 grønne/lilla hortensia

 

Personlige juledekorationer og led-lys

Det er oplagt at finde dine yndlingsfade og krukker frem fra gemmerne, for juledekorationer må meget gerne være personlige. Det signalerer også genbrug, hvilket er en meget stor tendens også i år. Har du skilt sidste års juledekorationer ad og gemt julekugler osv. så genbrug det, men på en ny måde.

I stedet for levende lys, så kan du vælge at anvende led-lys. Det bliver mere og mere moderne og er et rigtig godt alternativ til den ”ægte vare”. Producenterne bliver dygtigere og udvalget har aldrig været større indenfor led-lys. Så uanset om du laver juledekorationer til fyrfadslys, stagelys, bloklys eller lyskæder, så findes der lige den type led-lys det du skal bruge til din juledekoration. Vælger du led-lys, så er du også bedre sikret imod brandfare og der bliver ikke udsendt sod i rummet.

Naturlig juledekoration med julekugler, træ-stjerner, grene, gran og hvide lys

Læs vores artikel om adventskransens historie og oprindelse her.

Bestil en adventskrans med bloklys

Bestil en kalenderlysdekoration i guld.