Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
Gør din kæreste glad på Valentinsdag med en af disse 3 gaver

Gør din kæreste glad på Valentinsdag med en af disse 3 gaver

Jan 26, 2021 | Inspiration

Senest opdateret d. 23. januar 2022.

 

Valentinsdag d. 14. februar, er dagen hvor kærligheden i den grad bliver fejret. Mange forbinder den romantiske dag med blomster, chokolade, restaurantbesøg og søde og kærlige gaver.

Vil du gerne fejre dagen og give din kæreste den helt perfekte gave på Valentinsdag, så rammer du nok plet ved at vælge én af disse 3 gaveideer.

 

Det er næsten ligegyldigt om du er den romantiske type, går op i mærkedage eller ej. Blomster er altid noget du kan give, for blomster forpligter ikke i modsætning til mange andre typer gaver. Du kan forære dem til nogen du kender godt, og også til nogle du kun kender perifert. Der behøver heller ikke at være en anledning for at sende blomster til nogen, du kender eller holder af. Alligevel er de store mærkedage igennem livet alligevel altid oplagte at sende en blomsterhilsen på.

 

Særligt i en tid som vi er i lige nu, hvor vi ikke kan gå ud at spise eller give hinanden oplevelser som vi måske før har gjort, så kan en blomsterhilsen alligevel sendes og gives. Blomsterbutikkerne er åbne og vi kan derfor tilbyde levering af hele vores sortiment i hele landet.

 

Valentinsdag er ved at være en kendt mærkedag i Danmark, og derfor har vi i Bloomit gjort os umage med at sammensætte smukke Valentinsdagsbuketter og gavepakker med blomster, vin specialøl og chokolade, så der er noget for enhver smag og budget.

 

Her får du vores bud på 3 gaver, der helt sikkert vil gøre din kæreste glad på Valentinsdag og ikke mindst føle sig værdsat og elsket. – og det er jo hele meningen med at sende blomstergaver – at vise dit nærvær overfor dem, du tænker på, elsker eller savner.

 

1. Valentinsdag buketten over dem alle

Smuk romantisk buket i rosa, lyserød og creme.

Måske elsker din kæreste blomster i forvejen, og så vil denne buket helt sikkert bringe ekstra mange smil på læben, hvis du vælger at overraske med netop den på Valentinsdag. Den emmer af romantik og så er den varm i udtrykket på en opløftende og smuk måde. Helt perfekt i den mørke tid.

Buketten er bundet af nogle af årstidens favoritter og så står den smukt i de fleste vaser.

 

Bestil den i dag, så leverer vi den direkte til din kæreste på Valentinsdag mandag d. 14. februar.

 

 

2. Blomstrende gavepakke til Valentinsdag

Buket, bobler og chokolade.

En buket med bobler og chokolade, vil helt sikkert gøre din kæreste glad. Chokolade og bobler tilfører lige det ekstra til buketten, som gør den til den helt perfekte valentinsgave.

 

Du kan selv vælge blomsterne farve og så vil floristen binde en smuk buket ud fra det.

 

3. Ultimativ valentinsgave med blomster, vin og chokolade

Gavekurv med buket, vin og forskelligt chokolade.

Ønsker du at give en romantisk gave, der ikke bare ser smuk ud, men også forkæler alle andre sanser, så skal du vælge en gavekurv som denne.

 

Kurven indeholder en lav tæt buket med et stort hjerte som symboliserer kærligheden. Derudover er der vin og forskellige lækkert chokolade i gavekurven.

 

Send den til din kæreste og overrask hende på Valentinsdag, så bliver lykken nok ikke større. Og det vil helt sikkert blive husket fremover.

 

Husk at vi leverer i hele Danmark på Valentinsdag. Vi glæder os til at levere din Valentinshilsen.

 

Tjek deadline for levering på forsiden.

 

Se alle produkter til Valentinsdag her.